18. oktober 2021
Odsherred
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Casper C er tilbage på Nordre Strandvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Casper C er tilbage på Nordre Strandvej
Helsingør - 18. maj 2018 kl. 04:17
Af Trine Lønbro Nielsen

Den populære komiker Casper Christensen har solgt sin kæmpevilla på Frederiksberg for at vende tilbage til dejlige Ålsgårde.

Komiker, iværksætter og chefklovn, Casper Christensen, er tilbage på Strandvejen i Ålsgårde. Sammen med sin hustru Isabel Friis-Mikkelsen er han flyttet ind i en 207 kvadratmeter stor villa med havudsigt og direkte adgang til Øresund. Det skriver Se og Hør og Ekstra Bladet.

arrow Læs også: Casper C. sælger vildt palæ: Tjener mange millioner

Dermed har den kække komiker vinket farvel til det hippe byliv på Frederiksberg og har i stedet sagt goddag til den idylliske natur i det smukke Ålsgårde, som da heller ikke er helt ukendt for ham.

Tilbage ved årtusindskiftet boede han sammen med Anette Toftgård i en villa på den anden side af Strandvejen omkring 300 meter fra sin nuværende bolig, men den villa blev solgt, da parret gik fra hinanden. Nu er han igen tilbage og har denne gang betalt sig til en endnu bedre beliggenhed med bedre udsigt og i første række.

God beliggenhed har Casper Christensen vist også råd til. I 2014 købte han en kæmpe villa på Frederiksberg kun 1,5 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Dengang betalte han 15,5 millioner for den 301 kvadratmeter kæmpebolig med pool i baghaven - for nylig blev den solgt for mere end 26 millioner kroner til Jem og Fix-arvingen, Erling Daell.

Fra slot til luksusbolig
Med den nye nordsjællandske bolig er Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen gået fra slot til lukusbolig, og de ni værelser på Frederiksberg er nu skiftet ud med blot seks - til gengæld har prisen også været en anden. Den mindre bolig har ifølge tinglysningen nemlig »kun« kostet komikeren 9,3 millioner kroner.

Til Ekstra Bladet oplyser Casper Christensen, at Frederiksberg-palæet blev skiftet ud, da parret forelskede i boligen med hele Øresund som pool.

Ålsgårde er har tidligere været hjemby for kendisser fra underholdningsbranchen. Både Jacob Haugaard og Johnny Reimar har tidligere haft fast bopæl i kystbyen.

arrow Kører på med sæson 9 af Klovn: Denne badeby får en hovedrolle
09. juni 2021 kl. 04:46 Opdateret: kl. 14:57
arrow Carsten Bo-hit i nyt soundtrack til Casper Christensen-film
06. september 2016 kl. 09:45 Opdateret: kl. 08:20
Rejser du til udlandet i år?