20. november 2017
Første spadestik til det nye byggeri, der efterhånden har været mange år undervejs, blev taget i september.  Foto: Allan Nørregaard
Første spadestik til det nye byggeri, der efterhånden har været mange år undervejs, blev taget i september. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boliger var 29 år undervejs: Nu har de fået et navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boliger var 29 år undervejs: Nu har de fået et navn
Helsingør - 22. oktober 2017 kl. 07:26
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den almennyttige rækkehusbebyggelse med 32 boliger på hjørnet af Blichersvej og Kingosvej er for tiden ved at blive bygget, efter 29 års venten.

Nu har den kommende vej ind til boligerne også fået et navn, fremgår det af referatet af det seneste møde i Teknik-, Miljø- og Klimaudvalgets møde.

Boligselskabet bag projektet er Boliggården, og herfra havde man foreslået navnet Digterparken, da området af præget af veje opkaldt efter forfattere og digtere.

Forslaget er siden som almindelig praksis ved sager om nye vejnavne blevet sendt i høring hos Helsingør Kommunes Museer.

Her foreslog man i stedet navnene Frank Jægers Vej eller Magistratmosen. Frank Jæger(1926-1977) var digter og forfatter, og levede i den sidste del af sit liv i Helsingør, mens Magistratmosen henviser til ejendommen Kronborg Ladegaards nordlige del.

På Teknik-, Miljø- og Klimaudvalgets sidste møde valgte man i enighed at følge det ene af museets forslag, så navnet nu bliver Frank Jægers Vej.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk