12. juli 2020
Bibliotekar Anette Thede presser en roman ind på en fyldt hylde på Biblioteket Kulturværftet.
gallery icon

Se billedserie

Bibliotekar Anette Thede presser en roman ind på en fyldt hylde på Biblioteket Kulturværftet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biblioteket drukner i materialer på hylderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biblioteket drukner i materialer på hylderne
Helsingør - 25. maj 2020 kl. 14:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Budskabet gik rent ind hos Helsingørs borgere, da bibliotekerne åbnede for lån og aflevering den 18. maj: Nu skal der afleveres bøger! Faktisk har borgerne afleveret så historisk meget, at der ikke er plads på hylderne og alle bogvogne er optaget. Også selvom afleveringsfristen er rykket helt til den 8. juni.

Bibliotekerne i Helsingør er indrettet efter, at der konstant er 35.000 bøger, film, musik og spil ude hos borgerne, forklarer bibliotekar Anette Thede -'men nu er er der kommet rigtig meget hjem.

- Vi hører fra publikum, at mange har benyttet lukkeperioden til at switche over til e-bøger eller netlydbøger, og det skal de naturligvis blive ved med, hvis det passer bedst. Men man skal endelig ikke holde sig tilbage med at gå på biblioteket for at låne en trykt bog. Vi har sikkerheden helt i top - men vi bugner af bøger! '

Anette Thede opfordrer også til, at man henter sine reserveringer.

- Mange har sikkert gået og skrevet ned, hvad de gerne vil læse, når biblioteket åbner igen. Da det igen blev muligt at reservere, skyndte de sig at bestille over helsbib.dk. Derfor vil det være en stor hjælp for personalet, hvis man hurtigt henter sin bestilling, for reserveringshylderne er også fyldt til bristepunktet, siger hun.

Eksempler på bøger, som for nylig har været efterspurgte, og som nu er hjemme i mange eksemplarer er:

Knud Romer: Kort over Paradis, Leonora Christina Skov: Den der lever stille, starten af Sara Blædels Ilka-serie og Merete Pryds Helle: Vi kunne alt

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?