1. oktober 2020
Annette Thierry låner på Biblioteket Kulturværftet og finder inspiration til feriens læsning. Foto: Presse
Annette Thierry låner på Biblioteket Kulturværftet og finder inspiration til feriens læsning. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bibliotekerne har investeret i feriebøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotekerne har investeret i feriebøger
Helsingør - 07. august 2020 kl. 20:43

Hele sommeren har det summet omkring bibliotekernes borde med feriebøger. Det er særligt indkøbte bøger, som mange har efterspurgt det sidste år. Der er heldigvis stadig meget tilbage.

Under overskriften 'Bibliotekets Bedste Bog' kan man finde stabler af den populære Delia Owens 'Hvor flodkrebsene synger'. Også Michael Katz Krefelds seneste krimi 'Skytsengel' og Malene Ravns roste, historiske roman 'Hvor lyset er' kan man score fra bordene. Eller den dramatiske historie om en familie under vietnamkrigen 'Vi er kortvarigt smukke her på jorden' af Ocean Vuong. Udlånet går stærkt, og publikum har taget tilbuddet til sig. Så måske er det helt andre boghits, der ligger fremme om et par dage.

Børnebibliotekerne fortsætter 'Sommerbogen', hvor børn kan læse tre bøger, lave en kort anmeldelse af dem og få en gratis bog. Samt deltage i en landsdækkende konkurrence om at tømme en boghandel på fem minutter. Der ligger masser af læseideer til børnene fremme, oplyser bibliotekar Anette Thede.

- Det er sommer, og vi vil gerne række en hånd ud til alle vores lånere, som har måtte undvære det fysiske bibliotek i foråret, siger bibliotekar Annebeth Larsen Møller.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?