25. september 2021
Politiet var talstærkt tilstede efter ildspåsættelsen.
Politiet var talstærkt tilstede efter ildspåsættelsen.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bandekonflikt lukker fortsat Bandidos-hovedkvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandekonflikt lukker fortsat Bandidos-hovedkvarter
Helsingør - 25. februar 2021 kl. 16:29
Af Andreas Norrie

Det er nu en måned siden, at Nordsjællands Politi og andre politikredse på Sjælland lukkede for al adgang til den bandegrupperingen Bandidos' klubhuse - deriblandt hovedkvarteret på Stubbedamsvej i Helsingør, der i øvrigt ligger i kort afstand fra grupperingens Europa-præsidents private villa på Søndre Strandvej.

arrow Læs også: Politiet ophæver lokalt rocker-opholdsforbud

Lukningen af rockerborgene skete blandt andet efter et koldblodigt drab på familiefaderen og bandeveteranen Cem Kaplan(38) fra grupperingen NNW. Få dage senere blev store dele af et boligområde afspærret i Gladsaxe, hvor der blev fundet en bombe under en bil tilhørende en fremtrædende Bandidas-rocker. Natten til 26. januar blev der ligeledes sat ild til taget på Bandidos' klubhus på Stubbedamsvej, som dog hurtigt blev slukket. Et overvågningskamera viser to mænd flygte fra stedet.

Torsdag meddelte Nordsjællands Politi, at man ligesom de andre politikredse på Sjælland har forlænget opholdsforbuddet for anden gang, så det gælder frem til 11. marts. Med andre ord bliver konflikten mellem gadebanden NNW og den traditionelle 1 procents-rockerklub Bandidos stadig anset igangværende.

Nordsjællands Politi har opsat skilte med information om forbuddet ved de tre tilholdssteder i Helsingør, Frederiksværk og Hillerød samt sat ekstra låse på indgangene. En overtrædelse af forbuddet udløser som det klare udgangspunkt minimum 60 dages fængsel.

Rent juridisk har politiet fået mulighed for at indføre opholdsforbud i den såkaldte Bandepakke III, som blev vedtaget i 2017.

arrow Rockerborg er stadig lukket land for Bandidos
25. februar 2021 kl. 13:32 Opdateret: kl. 13:32
Stemmer du til kommunalvalget i år?