20. september 2021
Sådan så det ud, da August Holmgreen var i aktion på banen i Vejle. Foto: Thomas Svendsen
Sådan så det ud, da August Holmgreen var i aktion på banen i Vejle. Foto: Thomas Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: August Holmgren til tops i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

August Holmgren til tops i Vejle
Helsingør - 03. august 2021 kl. 12:59

Den 23-årige August Holmgren, Snekkersten, der til daglig bor i San Diego og går på University of San Diego, primært for at spille tennis, nåede finalen i en 15.000 US $ ITF-turnering i Vejle. Det er syv år siden, der sidst har været ITF turneringer i Danmark. August Holmgren havde fået et Wild Card til Turneringen af Dansk Tennisforbund, fordi hans internationale placering ved tilmeldingsfristen var som nr. 1134 på ATP-ranglisten. Den er nu som nr. 1.060 efter at par turneringer i Tunesien i juni måned.

August vandt sin første kamp over Anders Grinderslev 7/5, 7/5. Det er tredje gang August vinder over Anders Grinderslev, som ellers har haft slået næsten alle andre danske toptennisspillere.

I sin anden kamp mødte August Matz Rosenkrantz fra Tyskland, der ligger nr. 537 på verdensranglisten. August vandt komfortabelt 6/2,7/6 (4).

I kvartfinalen mødte August Patrick Kypson fra USA. Det blev en mere tæt kamp, som August vandt med tiebreak i sidste sæt 6/2, 3/6, 7/6 (5).

I semifinalen mødte August den stærke svenske spiller Jonathan Mridha, der ligger som nr. 611 på ATP-listen. August tabte første sæt 3/6, men vandt andet og tredje sæt 6/3, 6/4.

I finalen mødte August den tyrkiske spiller Ergi Kirkin, der ligger som nr. 401 på ATP-ranglisten. Spiller fulgtes ad, brød hinandens server og første sæt blev afgjort i en tiebreak desværre til den solide tyrkiske spillers fordel. August lave to double fejl i tiebreaken, der endte 7-4 til den tyrkiske spiller. De fulgtes ad i andet sæt, men August blev brudt ved stillingen 3-3, da August servede. Kirkin holdt sin serv ti l5-3, August servede til 4-5, og Kirkin kunne serve kampen hjem til sin fordel efter et langt serveparti til 6/4 i andet sæt.

I denne uge kan man se August Holmgren spille i en tilsvarende ITF-turnering i KB på Frederiksberg som i Vejle. Han spiller sin første kamp onsdag.

Når August er i Danmark spiller han for Gentofte Tennis Klub, som han flyttede til fra Helsingør i 2014, da Helsingørs træner Joans Svendsen skiftede fra Helsingør til Gentofte.

August har været i finalen om herrernes DM i fem år i træk siden 2016. Han blev dansk mester i 2019, da han slot Holger Rune.

Synes du, at kommunen er der for dig?