3. december 2020
Tina Ibsen holder foredrag i Toldkammeret.
Tina Ibsen holder foredrag i Toldkammeret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Astro Tina om universets tilblivelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Astro Tina om universets tilblivelse
Helsingør - 19. november 2020 kl. 20:14

På mandag den 23. november kl. 19 gæster astrofysiker Tina Ibsen Toldkammeret, hvor hun vil fortælle om universets tilblivelse.

Tina Ibsen er astrofysiker og har viet sit professionelle virke til at formidle astronomi og naturvidenskab. Hun har nemlig en ambition om, at vi alle får bedre indsigt i naturvidenskaben, fordi det er en forudsætning for at forstå os selv i en kompleks verden.

Tina Ibsen arbejder med formidling på mange kanaler - så det er ikke helt uden grund, at hun på sin hjemmeside betegner sig som Astro Tina. Hun har skrevet flere bøger om astronomi, og hver 14. dag udgiver hun også en ny podcast i serien 'Rumsnak. Foredraget på mandag starter opdagelsesrejsen ved universets begyndelse i Big Bang, hvor også de grundstoffer mennesket består af skabes. Herfra tager Tina Ibsen os videre ind i døende stjerner, mørkt stof, supernovaeksplosioner og stjernetåger. De største teorier og banebrydende forskningsmetoder vil blive introduceret, og man kan således få et godt indblik i den smukke og mest komplekse viden, mennesket råder over.

Billetter til foredraget kan købes hos LOF på 49 26 02 88 eller www.lofkurser.dk og koster 150,- kr.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?