22. januar 2019
Lukket står der på skiltet, hvor der bliver henvist til nærmeste kontor i Hillerød. Foto: Andreas Norrie
Lukket står der på skiltet, hvor der bliver henvist til nærmeste kontor i Hillerød. Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alm. Brand lukker i byen efter 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alm. Brand lukker i byen efter 25 år
Helsingør - 19. april 2018 kl. 20:15
Af Trine Lønbro Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Alm. Brands kunder i fremtiden vil booke et møde med en rådgiver, har spørgsmål til deres forsikringer, pension eller økonomi, kan de ikke længere henvende sig i virksomhedens salgskontor på I. L. Tvedes Vej i Helsingør.

Efter 25 år i byen har virksomheden nemlig valgt at nedlægge kontoret, fordi det i de seneste år har betjent betydeligt færre kunder end hidtil.

- Vi har efterhånden så få besøgende, at det giver bedre mening for os at bruge ressourcerne andre steder, hvor de kommer flere kunder til gode, siger Christian Stockholm, presserådgiver ved Alm. Brand og tilføjer, at mange af virksomhedens kunder i stedet benytter sig af digitale betjeningsmuligheder.

Nye satsninger

Fra tidligere at betjene kunderne på kontoret, har virksomheden nu valgt at satse mere på personlige besøg og digital betjening.

- Vi har rigtig mange kunder, som gerne vil have besøg i eget hjem, og det skal vi fortsat imødekomme, fortæller Christian Stockholm.

Udviklingen i kundernes behov stiller nye krav til virksomheden, der hele tiden må tilpasse sig de krav kunderne efterspørger, og der er ifølge Alm. Brands regionsdirektør, Mark Oswald, ikke længere det samme behov for en fysisk adresse i Helsingør.

- Det egentlig sund fornuft. Kunderne vil gerne betjenes på en anden måde i dag - enten ved at vi kommer til dem og sammen gennemgår økonomien, eller ved at de bruger digital selvbetjening, når og hvor det passer dem bedst, siger han.

Ingen fyringer

Selvom kontoret allerede lukkede i går den 19. april, er det ikke slut med Alm. Brand i Helsingør. De fire ansatte, der før var tilknyttet salgskontoret vil fortsat blive i virksomheden, men vil i fremtiden møde kunderne i hjemmet.

- Vores assurandører kører med uformindsket styrke i Helsingør og omegn, og vi kommer stadig ud i kundernes hjem for at rådgive om forsikring, bank og pension. Det bliver der ikke ændret på, fortæller regionsdirektøren.

Helsingør-kontoret har primært serviceret forsikringskunder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk