13. juli 2020
Peter Beier ejer sammen med sin hustru Ørsholt Gods, hvor han også har sin chokoladefabrik og et fabriksudsalg med den populære luksus-schokolade.
gallery icon

Se billedserie

Peter Beier ejer sammen med sin hustru Ørsholt Gods, hvor han også har sin chokoladefabrik og et fabriksudsalg med den populære luksus-schokolade.
Foto: Lars Skov$RETURN$$RETURN$
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afsløring: Opgiver kamp mod chokolade-konge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afsløring: Opgiver kamp mod chokolade-konge
Opdateret 20. februar 2013 kl. 09:39
Helsingør - 18. februar 2013 kl. 03:50
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Naturfredningsforeningen har klaget til Naturklagenævnet efter, at Helsingør Kommune har stoppet et påbud mod chokolade-fabrikant Peter Beier i en betændt sag om adgang til en sti. Det skriver Frederiksborg Amts Avis mandag.

arrow Læs også: Politianmeldelse truer nu i den store lågesag

Ganske opsigtsvækkende har Helsingør Kommunes forvaltning i Center for Teknik og Miljø valgt at ophæve et påbud mod ejeren af Ørsholt Gods, som er Peter Beier og hustru Linda Beier.

Påbuddet, som blev givet af Helsingør Kommune helt tilbage i 2009, handler om, at offentligheden skal sikres adgang til en sti startendende ved Ørsholtvej og forbi det såkaldte »Fiskerhuset« og den offentlig sti rundt om Gurre Sø.

Kravet om offentlig adgang til stien og søen ved bådebroen, som i særlig grad har været på naturfredningsforeningens lokale afdelings dagsorden, har ellers været højt prioriteret fra forvaltningens side. Så sent som i april sidste år fik ejerne endnu et påbud af kommunen.

Imidlertid ændrede forvaltningen i september holdning til den juridiske holdbarhed af påbuddet, og annullerede det. Det fremgår af en orientering fra forvaltningen til næste møde i Ejendoms- og Miljøudvalget. Hos Danmarks Naturfredningsforening lokalafdeling er man fuldstændig uforstående overfor den kommunale kovending, og har indklaget afgørelsen for Natur- og Miljøklagenævnet.

Læs alt om sagen i Frederiksborg Amts Avis mandag.

arrow DN kræver handling i sag om omstridt låge
21. februar 2020 kl. 04:34 Opdateret: kl. 15:13
arrow Nævn: Chokolade-fabrikant skal åbne sti for borgerne
04. februar 2016 kl. 11:21 Opdateret: kl. 10:24
arrow Chokolade-fabrikant vinder strid om sti
25. oktober 2013 kl. 10:56 Opdateret: kl. 08:56
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?