9. marts 2021
Kirkerummet i Sthens Kirke vil være oplyst af levende lys. Foto: Presse
Kirkerummet i Sthens Kirke vil være oplyst af levende lys. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbner kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbner kirken

Sthens Kirke holder åben kirke hver onsdag eftermiddag frem til påske.

Helsingør - 17. januar 2021 kl. 10:54

I denne tid er der meget, der ikke er som det plejer at være. Vi kan ikke komme ud som vi plejer. Vi kan ikke se så mange som vi plejer - og savnet efter og bekymringen for vore kære, når vi ikke må besøge hinanden, vokser.

Vi ved, at vi skal udvise tålmodighed, og vi prøver at gøre alt det vi får at vide vi skal. Glæder os over fremgang og godt nyt, og det styrker håbet. Men vi hungrer efterhånden efter at komme fri, vi længes efter lys i mørket.

I kirken er der fred og ro og tid til at komme med de bekymringer og tanker som vi hver især bærer rundt på, og som noget nyt vil vi åbne kirkerummet for personlig andagt, hver onsdag eftermiddag i den mørke tid frem mod påske, skriver Sthens Kirke i en presse

I tidsrummet kl. 16-17 vil kirkerummet være oplyst med levende lys. Der vil være mulighed for at tænde et lys, bede en bøn, eller bare sidde i sine egne tanker. Der vil være musik i begyndelsen af timen, men derefter stilhed.

En af kirkens præster vil være til stede under hele forløbet, og der vil også være mulighed for stille samtale efter behov.

Ordningen starter onsdag 20. januar.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?