23. september 2020
En 37-årig mand er nu blevet varetægtsfængslet efter det voldsomme overfald i en kiosk på Bjarkesvej fredag. Foto: Presse-foto.dk
En 37-årig mand er nu blevet varetægtsfængslet efter det voldsomme overfald i en kiosk på Bjarkesvej fredag. Foto: Presse-foto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 37-årig fængslet efter knivdrama i kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årig fængslet efter knivdrama i kiosk
Opdateret 25. januar 2020 kl. 14:58
Helsingør - 25. januar 2020 kl. 14:06
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 37-årig mand fra Snekkersten er ved Retten i Helsingør blevet varetægtsfængslet i 13 dage. Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Daniel Cunneely.

Manden er sigtet for grov vold, efter tre mænd blev overfaldet med både kniv og baseballbat i en kiosk på Bjarkesvej fredag kort før klokken 11.30.

Til Ekstra Bladet oplyser anklager Mie Kjær Genet, at den 37-årige i retten nægtede sig skyldig, men at han alligevel blev fængslet på grund af en bestyrket mistanke. Da der var lukkede døre ved retsmødet, kan hverken hun eller vagtchefen ved Nordsjællands Politi oplysere yderligere om sagen. Daniels Cunneely afviser dog, at overfaldet skulle være banderelateret.

- Men vi kan ikke komme nærmere ind på omstændighederne omkring motivet nu, siger han.

Den 37-årige meldte sig selv til politiet og blev anholdt kort efter, han sammen med en medgerningsmand var stukket af fra gerningsstedet. Den anden gerningsmand er fortsat på fri fod, oplyser politiet.

Tre mænd fra Helsingør på 44, 50 og 36 år kom til skade under overfaldet, og både Nordsjællands Politi og flere ambulancer var massivt til stede efter overfaldet.

En redningshelikopter blev også sendt til gerningsstedet, men den blev der ikke brug for, så den lettede hurtigt igen og fløj væk, mens politiets teknikere iført blå heldragter gik i gang med at sikre spor både fra kiosken og den frisørsalon, der ligger ved siden af i rundkørselen Gurrevej-Bjarkesvej.

Har debatten om sexisme taget overhånd?