20. juni 2019
Det var et opgør på dette hjørne lørdag morgen kort efter midnat lørdag, som et døgn senere kostede en 24-årig mand fra Helsingør livet. Foto: Andreas Norrie
Det var et opgør på dette hjørne lørdag morgen kort efter midnat lørdag, som et døgn senere kostede en 24-årig mand fra Helsingør livet. Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30-årig løsladt i sag om dødelig flaskevold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årig løsladt i sag om dødelig flaskevold
Opdateret 13. april 2018 kl. 13:03
Helsingør - 13. april 2018 kl. 12:37
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På baggrund af en obduktionsrapport er en 30-årig mand blevet løsladt fra varetægtsfængsling. Han er sigtet for vold med døden til følge.

Torsdag valgte Anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi at løslade en 30-årig mand fra Helsingør, som ellers mandag blev varetægtsfængslet i tre uger ved et grundlovsforhør for lukkede døre, og sigtet for vold med døden til følge. Det bekræfter specialanklager Louise Lauemøller, Nordsjællands Politi, overfor Frederiksborg Amts Avis. Den 30-årige er dog fortsat sigtet for samme forhold.

arrow Læs også: 31-årig smadrede flaske i hovedet på ven: Kort tid efter døde han

Mere præcist blev den 30-årige, der tidligere er dømt for vold, sigtet for at have smadret en flaske i hovedet på en 24-årig mand fra Helsingør kort efter midnat lørdag morgen på hjørne af Mjølnersvej og Gl. Hellebækvej. Den 24-årige, der søndag afgik ved døden på Hillerød Hospital, blev efterfølgende - ifølge sigtelsen - også stukket med den knuste flaske bag øret.

Løsladelsen sker på baggrund af en obduktionsrapport, som blev indleveret til politi og anklagemyndighed torsdag. Dette peger på, at den 30-årige kan ende med at blive tiltalt i retten for en »mildere« tiltale. Han kan eksempelvis blive tiltalt for såkaldt kvalificeret vold.

Den 30-årige har erkendt at have slået den 24-årige med en flaske.

Frederiksborg Amts Avis erfarer, at de to mænd var barndomsvenner, og at den 30-årige sørgede for at transportere den 24-årige til Sundhedshuset på Murergade, hvorfra den 24-årige blev kørt med ambulance til hospitalet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede