16. januar 2019
Foto: Sarah Marie Winther
Foto: Sarah Marie Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15 personer skal rådgive om ældrelivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15 personer skal rådgive om ældrelivet
Helsingør - 14. juni 2018 kl. 07:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt brugerpanel skal rådgive Helsingør Kommune om indsatser på ældreområdet, og pege på områder, der trænger til forbedring. Panelet har netop holdt sit første møde, og her var overskriften 'Et værdigt ældreliv', hvor brugerne var inviteret til at svare på: Hvad er vigtigt for dig?

- For at få et bedre og dybere indblik i, hvad der er vigtigt som bruger, når man har behov for ældrepleje, har vi nu nedsat et fast brugerpanel, der skal sikre, at vi altid har brugernes behov i fokus, når vi udvikler nye initiativer og indsatser. Målet er at skabe mere sammenhæng, kontinuitet og kvalitet i den indsats, vi leverer til brugerne, siger Margrethe Kusk Pedersen, centerchef i Center for Sundhed og Omsorg i en pressemeddelelse.

Panelet består af 15 borgere, der er brugere af forskellige tilbud i Center for Sundhed og Omsorg, samt pårørende. Det er dermed både brugere, som bor på plejehjem og brugere, der bor hjemme og modtager hjemmepleje eller ambulant genoptræning/rehabilitering. Det er medarbejdere på hele sundheds- og omsorgsområdet, der har opfordret brugere og pårørende, som 'har noget på hjerte', til at være med.

Baggrunden er bl.a. Helsingør Kommunes politik »Et værdigt ældreliv« der har som mål, at brugerne skal opleve høj kvalitet i deres pleje- og træningssituation.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk