25. februar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viby Jazzdays med Daimi og Louisiana Jazzband

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viby Jazzdays med Daimi og Louisiana Jazzband
Heden - 14. august 2019 kl. 09:36
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerferien er ved at være slut for de fleste, men heldigvis er der stadig nogle gode sommeroplevelser der venter, og for Vibys musik glade borgere er det naturligvis Viby Jazzdays der tænkes på.
Endnu 2 koncerter venter og den næste afholdes lørdag den 17. august og det bliver med ingen ringere end Daimi; en af dansk showbizz store ikoner.
Daimi er 'verdenskendt' i Danmark, hendes musikalitet og charme borger for en dejlig oplevelse hver gang hun er på scenen. Hun har spillet revy med de største og er en velrenommeret skuespiller. At hun også synger jazz, er måske knap så kendt. Men hun har sunget jazz i mange år og gør det med en rytmisk fornemmelse som placerer hende blandt de allerbedste. En jazzsangerinde af nordisk karakter og alligevel helt sin egen. Med sig har hun Louisiana Jazzband der står for alt, hvad der er godt indenfor den traditionelle genre. Glad og swingende, dansevenlig jazz stærkt inspireret af de store gamle mestre, Duke Ellington, Count Basie og Louis Armstrong.
Louisiana Jazzband består af: Morten Lundgren trompet, Jesper Løvdal Alt og tenorsax, Vincent Nilsson trombone, Lars Brogård Piano, Ole Givskov trommer og Peter Federspiel Bas.
Musikken starter kl. 11:00, udskænkningen dog noget tidligere og arrangementet afvikles på det lille torv bag Cosmos hallen. Skulle lørdagen mod forventning byde på regn vil arrangementet blive afviklet i Cosmoshallen.

På vegne af Kultur Cosmos
og Viby Musikforening
Michael Carlsson

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk