25. november 2017
Viby musik 2 uge 11
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor Jazz i Dåstrup forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor Jazz i Dåstrup forsamlingshus
Heden - 14. marts 2017 kl. 09:12
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den anmelderroste danske jazzvokalist og sangskriver Mette Juul besøger Viby Musikforening 24. marts, og det med et stjernespækket hold.

Sidst Mette Juul besøgte musikforeningen var i efteråret 2014 og siden er det kun gået fremad for den talentfulde sangerinde. Bl.a. var hendes seneste album "There is a Song" blandt de nominerede til Danish Music Award Jazz 2016 og har derudover modtaget adskillige fine anmeldelser internationalt. Helt fortjent, for som London Jazz News skriver "… Juul is one of those artists who creep up on you and grow upon you and, as you absorb the melodies and the intriguing lyrics, suddenly you're in love with a voice" og bedre kan det vist ikke siges.

Ligesom sidst er det et stjernespækket hold Mette Juul har med sig på scenen. Alex Riel og Jesper Lundgård behøver næppe nærmere præsentation, men derudover er det Heine Hansen, piano der også, med sin trio, var nomineret til årets nye danske jazznavn. Sidst men ikke mindst er det Jesper Riis på trompet som både har arrangeret for og spillet med DR’s Big Band.

Arrangementet starter med spisning kl. 18:00 hvor der serveres Kylling Tandoori med ris og salat samt efterfølgende kaffe. Pris incl. spisning kr. 160,- for medlemmer og kr. 190,- for ikke medlemmer. Ønsker man ikke at deltage i spisning åbnes dørene 19:00 og prisen er kr. 100,-.
Billetter skal forudbestilles hos Viby musikforenings formand Erik Larsen senest 21. marts på tlf. 7178 4130 eller Email: vibymusikforening@gmail.com.

Michael Carlsson, Viby Musikforening

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk