19. oktober 2019
Tapperiet Køge uge 12
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Regionens bedste liveact

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionens bedste liveact
Heden - 20. marts 2019 kl. 08:29
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

5 sjællandske bands er klar til at tage sejren hjem over sundet.
5 nøje udvalgte bands og artister står torsdag klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er regionens bedste liveact.
Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye stjerner på musikscenen. Musikkonkurrencen POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske band- og artistkonkurrence, hvor cirka 50 sjællandske bands og artister fra Musikmetropolen har ansøgt om at være med. Nu har musikbranchefolk udvalgt 15 navne til 3 indledende runder.
Torsdag d. 21. marts 2019 kan du opleve en af de indledende runde med 5 af de udvalgte på Tapperiet i Køge. Aftenen byder på både popmusik over dansk 90’er-hiphop til gedigen rock.

De 5 udvalgte navne er:
My Solo Ego – melankolsk elektro-pop/rock
Mince – pop, der giver dig lyst til at synge med.
igen igen – dansksproget rock af egen avl.
Provins Projektet – glade beats og god stemning med fokus dansk 90’er-hiphop
Sparkhouse – alternativ rock med elementer af grunge og nordisk højlandssang

Vind en endagsbillet
til Roskilde Festival
Både musikere og publikum kan vinde denne aften. Når du stemmer på din favoritact, er du samtidig med i konkurrencen om en fredagsbillet til Roskilde Festival 2019. Publikumsstemmerne tæller med i vurderingen af, hvilket act, der skal videre til semifinalen i april på Kulturværftet i Helsingør. Men det er en jury bestående af bl.a. musikeren Ihan Haydar kendt fra bandet L.I.G.A og pladeselskabsejeren Kristoffer Rom, der endeligt afgør, hvem der løber med sejren denne aften. Steffen Westmark, kendt fra bandet The Blue Van, er aftenens konferencier.

Kendt svensk musik-
konkurrence rykker ind
på dansk territorium
POPKORN er oprindeligt en svensk musikkonkurrence, som i næsten 20 år har givet ambitiøse og talentfulde bands og artister i Vestskåne en scene som platform for at udvikle sig uden for øvelokalet. Nu har Kulturmetropolen og Musikmetropolen sammen med svenskerne udvidet konceptet til Sjælland, hvor lokale bands og artister skal lægge musikalsk arm med de svenske kollegaer.
Præmierne er lønnede festivaljobs på Helsingør Festival 2019 og Helsingborg Festival 2019 og et skræddersyet coachingforløb.
Men POPKORN NORDIC handler ikke kun om at vinde. Projektet handler også om at udvikle sit musikalske talent. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching fra den danske og svenske musikbranche undervejs. Og alle bands og artister, der har ansøgt om at være med, er inviteret til en netværksdag, hvor de kan høste tips og tricks fra nogle af musikbranchens skarpeste profiler.
POPKORN NORDIC – indledende runde Tapperiet, Køge Torsdag d. 21. marts 2019 kl. 19.30.
Billetter i forsalg på https://tapperiet.nu - 50 kr.
Billetter i døren – 60 kr.
Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/popkornnordic

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk