22. oktober 2020
Borgeren skal i Køge gå ind via Rådhusgården ved springvandet. Her vil der være skiltning til testområdet. Derefter skal borgeren gå ud gennem ?Svogers Gård? (Se billede).
Borgeren skal i Køge gå ind via Rådhusgården ved springvandet. Her vil der være skiltning til testområdet. Derefter skal borgeren gå ud gennem ?Svogers Gård? (Se billede).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye covid19-teststeder til Køge Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye covid19-teststeder til Køge Kommune
Heden - 13. oktober 2020 kl. 09:53

Region Sjælland har oprustet på antallet af test-steder i Køge Kommune med to nye spots i Køge og Borup. Teststederne er for borgere uden symptomer på corona-virus, De åbnede i uge 42.

Afstanden til de nationale testcentre kan være lang for nogle. Derfor opretter Sundhedsstyrelsen nu midlertidigt to nye lokale testcentre, der giver muligheden for at teste borgere uden symptomer. Der kan være et behov for at blive testet, selvom man ingen symptomer har, hvis man eksempelvis har været i kontakt med andre, der er påvist smittet, og derfor har behov for afklaring.

- Jeg er meget glad for, at vi nu får to nye teststeder i kommunen. Det er ikke alle, der har muligheden for at tage bilen til de testcentre, der i dag er placeret et godt stykke væk. De to nye teststeder i Borup og Køge betyder forhåbentlig, at det ikke er afstanden, der stopper nogen fra at blive testet. Det kan betyde en endnu bedre smitteopsporing og inddæmning af sygdommen, siger borgmester Marie Stærke.

Det er allerede nu muligt for borgere at booke tid til covid19 test på www.coronaprover.dk.

Det nye testcenter på Køge Rådhus erstatter det midlertidige testcenter, der til tider har været i Teaterbygningen i Køge.

Begge steder vil der naturligvis være ekstra stort fokus på hygiejne, og områderne bliver indrettet således, at der er mulighed for afspritning og overholdelse af afstandskravene. Begge steder er desuden frit tilgængelige for kørestolsbrugere. Borgere der besøger testcentrene skal bære maske ved indgang.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk