22. marts 2019
"                  "
Foto: " "
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny stjerne i Bjæverskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny stjerne i Bjæverskov
Heden - 18. september 2018 kl. 10:03
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bjæverskov har fået sig en ny stjerne – nemlig marsvinet Valentin, der har vundet Maxi Zoo’s store fotokonkurrence. Valget stod mellem flere hundrede kandidater, men uimodståelige Valentin smeltede juryens hjerter. Den nye pelsede stjerne vil i 2019 pryde én af siderne i Maxi Zoo’s limited edition årskalender, der kan fås gratis i Maxi Zoo i Køge.
I løbet af sommeren har stolte kæledyrsejere kunne sende billeder af deres kære kæledægger til Maxi Zoo, som har været på udkig efter landets sødeste kæledyr. Målet var at finde 36 små kæledægger til kædens årskalender for 2019 – og marsvinet Valentin fra Bjæverskov kunne juryen simpelthen ikke stå for. Derfor er det søde marsvin blevet udvalgt til at pryde én af siderne i den flotte kalender.

Stjernetitlen varmer
den stolte ejer
Titlen som Bjæverskovs nye stjerne kommer selvfølgelig ikke som nogen overraskelse for ejeren, Jette Nielsen, der alligevel er lidt ekstra stolt i disse dage. Hun indrømmer dog også, at der er faldet lidt ekstra forkælelse i retning mod sit elskede marsvin, som er blevet forkælet med ekstra meget græs, der er søde Valentins livret.
Den nye kalender for 2019 kan fås gratis i Maxi Zoo i Køge fra oktober, hvor personalet selvfølgelig er ekstra stolte af deres lokale stjerne.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk