20. april 2019
Ny præst uge 41
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny præst i Syv, Ørsted og Dåstrup sogne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny præst i Syv, Ørsted og Dåstrup sogne
Heden - 11. oktober 2016 kl. 10:56
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hans Eiler Hammer kommer fra Færøerne, hvor han er født og opvokset. Han er 46 år gammel og er gift med Linda fra Kristiansand i Norge. Sammen har de 4 børn, i alderen 15-24 år.
Efter at han var færdig med sin teologiske uddannelse på Menighedsfakultetet i Oslo i 1998 har han været sognepræst i Klaksvik på Færøerne og i Finnmark i Norge.

Efter at en af deres døtre blev meget syg, i en alder af 15-16 år, har de pendlet meget frem og tilbage til Rigshospitalet i København. Dette var en af grundene til , at han bestemte mig for at gå nye veje og begyndte derfor at arbejde som chauffør.

For selv om han samlet set havde mere end 13 års præsteerfaring med i bagagen, så var det meget hårdt at kombinere præstegerningen med så mange rejser frem og tilbage til Rigshospitalet for at se deres datter.
Men det gav mig dog også mulighed til at pleje min lidenskab for fodbold. Sammen med venner fik jeg nu muligheden til at rejse til Liverpool for at følge mit favorithold på nært hold, fortæller Hans Eiler Hammer.
Det at være præst i Danmark har været min drøm længe. At det så lige skulle blive Viby Sjælland er ganske utroligt med tanke på, at en af mine forgængere i Klaksvik var Johan Nielsen, som jo også var præst her i Ørsted og Dåstrup sogn for år tilbage, fortæller den nye præst.
Som familie er vi både ydmyge og taknemmelige for , at vi får lov til at være en del af hverdagen i de tre sogne i pastoratet,Ørsted, Dåstrup og Syv Opgaverne er mange og vi nyder tilværelsen ved at bo i den smukke præstebolig på Gurlivej i Dåstrup.

Som præst har jeg altid lagt vægt på en åben præstebolig, hvor befolkningen skal føle sig velkommen - til en kop kaffe eller for at hilse på.

Dette ønsker jeg også her i SØD pastorat. For som præst har jeg et ønske om, at være tilstede i lokalsamfundet. Jeg ønsker at møde menensker der, hvor de er. Jeg ønsker at have fingeren på pulsen med det ,som sker , og glæder mig over den fantastiske modtagelse ,vi har fået af både af menighedsråd, personale og naboer, slutter Hans Eiler Hammer.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk