23. januar 2021
Den nye båd, Hjortholm. Foto: Baadfarten.
Den nye båd, Hjortholm. Foto: Baadfarten.
Foto: Benny Kyhnell
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fjordbåd sejler på Roskilde Fjord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fjordbåd sejler på Roskilde Fjord
Heden - 01. juli 2020 kl. 08:00

De foregående to somre har M/S Svanen sejlet gæster rundt på Roskilde Fjord. I år er en ny båd og besætning kommet til fjorden - nemlig træbåden Hjortholm.

Bag Hjortholm står rederiet Stromma, der i samarbejde med VisitFjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land vil stå for sommerens fjordformidling.

Allerede fra den 3. juli bliver det dermed igen muligt at sejle en tur ud på Roskilde Fjord og opleve fjordens rige natur og fugleliv fra vandsiden.

Den nye båd Hjortholm, som tidligere har sejlet på Furesø, har plads til i alt 45 passagerer. Her er der taget højde for de afstandskrav, der gælder fra sundhedsmyndighederne i forhold til at undgå smitte med corona-virus.

Sejlplanen for sommeren ligger nu klar - og fredag den 3. juli bliver første dag med sejlads. Allerede fra mandag den 29. juni kan sommerens ture bookes på Visit Fjordlandets hjemmeside: www.visitfjordlandet.dk/oplevelser/hjortholm

Roskilde Fjord er et unikt naturområde, som især er kendt for et rigt fugleliv omkring fjordens mange øer og holme. Samtidig udgør fjorden en tredjedel af Nationalpark Skjoldungernes Land, og derfor glæder det nationalparkchef Anders Bülow, at der igen i år kan tilbydes formidlingsture ud på fjorden.

"Roskilde Fjord er et enestående naturområde og fjorden er helt central i vores nationalpark. Derfor er jeg meget glad for, at det igen i år bliver muligt for alle at opleve fjorden og dens fugleliv fra vandsiden."

Ud over rundture og temature kan båden også chartres til en privat sejlads ved henvendelse direkte til Stromma.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk