19. oktober 2019
Lokal forfatter 1 uge 13
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal forfatterdebutant holder bogreceptioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal forfatterdebutant holder bogreceptioner
Heden - 27. marts 2019 kl. 08:34
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag d. 29. marts debuterer Anne Klein fra Viby Sj. med sin novellesamling "Spejlvendt" fra Forfatterforlaget Attika. Forfatteren afholder en bogreception i Roskilde på udgivelsesdagen samt en lokal reception i Viby Sj. dagen efter.
Bog & Ide i Roskilde inviterer til Anne Kleins bogreception fredag d. 29. 3, kl. 16.30 – 18.00. Foruden forfatteren kan man også møde forlægger Flemming Madsen Poulsen fra Forfatterforlaget Attika, illustrator Carsten Egestal Thuesen samt Joan Dansberg, der har foretaget redigering. Der vil være taler, oplæsning, bogsignering samt servering af vin, vand og snacks.

Vild med Viby
og Villa Virkelyst
Da Anne Klein bor lokalt i Viby Sj. har hun også valgt at holde en reception i det nye Villa Virkelyst på Søndergade. For det er netop en af Anne Kleins mærkesager, at alt ikke nødvendigvis behøver at forgå i Roskilde, og at der bør være flere lokale tiltag i Viby. Derfor har hun valgt en lidt utraditionel tilgang med afholdelsen af hele to bogreceptioner.
" Bog & Ide i Roskilde sælger jo min bog, så jeg vil selvfølgelig gerne holde min bogreception i den fine og velassorterede boghandel på udgivelsesdagen. Men mit hjerte bor jo i Viby, og her ser jeg bl.a. Villa Virkelyst - Vibyområdets nye hus for selvstændige – som en god katalysatorer for lokal udvikling. Og da jeg i forbindelse med forfatterskabet har fået CVR nr. og har meldt mig ind i Virkelystgruppen, fandt jeg det naturligt at holde en lokal reception der også."
Anne Klein slår dørene op for alle interesserede i Villa Virkelyst i Søndergade 1B, lørdag d. d. 30. 3, kl. 12.30 - 14.00, hvor der vil være oplæsning, bogsalg bogsignering samt servering af vin, vand og snacks.
Yderligere informationer om bogen kan ses på: Facebook Forfatter Anne Klein samt hjemmeside: http://forfatteranneklein.dk

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk