26. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kreativt åndehul for børn og voksne i Coronatiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kreativt åndehul for børn og voksne i Coronatiden

Billedkunstner Christina Christiansen giver gratis kreativ online undervisning væk. Hun håber at hjælpe børn og voksne til at skifte tankemylder og uro omkring Corona ud med kreativ fordybelse og ro. Bare for en stund.

Heden - 07. april 2020 kl. 08:30
Af Heden Midtsjællands Avis

At komme i gang med at male og tegne kræver hverken det store udstyr eller et ganske særligt talent. Det kræver blot interesse, nysgerrighed og lyst. Som Einstein sagde ”Jeg har ingen særlige talenter … jeg er blot passioneret nysgerrig”.
Der sker noget magisk, når vi får skuldrene ned, finder ro og glæde ved at udtrykke os kreativt. I disse tider kan det bruges som meditation og afslapning. Familien kan samles om en hyggelig aktivitet, uden forældre nødvendigvis ”skal stå for underholdningen”.
Det kan hurtigt blive en udfordring at være ”lukket inde” sammen som familie lige nu - både for børn og voksne.
Til børnefamilierne giver jeg det undervisningsmateriale, jeg plejer at bruge på bibliotekerne, gratis i disse Coronatider. Jeg e-mailer dem en kreativ male- og tegnebog på pdf, de kan printe. Og sender link til 30 minutters video, hvor jeg giver ideer til at bruge bogen. Forældre skal kun printe, finde farveblyanter frem og tænde for videoen. Mit håb er, at forældre, der er pressede med både at arbejde hjemmefra og passe børn, kan få velfortjent ro, mens jeg underholder deres børn.
Til de mange, der føler sig ensomme og keder sig, eller dem der måske i mange år har overvejet at slippe deres indre kunstner løs, har jeg lavet en maleudfordring med abstrakte mennesker i et maleri, der hedder vandring. Det foregår på sikker afstand online i tre enkelte trin på video. Adgangen sender jeg over mailen.
Jeg håber at sætte en folkevandring i gang på lærreder rundt om i landet, hvor vi maler og tegner sammen og hver for sig, afslutter Christina.

Kreahygge for børn og voksne kan hentes gratis på
www.KreativAkrylmaling.dk/Tilbud
Eller man kan skrive på mail: cc@christinachristiansen.dk

Christina Christiansen
Selvstændig billedkunstner på fuld tid siden 2010.
Mor til Mikkel (12 år) og Mathilde (15 år)
Gift med bankmanden Jesper

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk