25. maj 2019
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
gallery icon

Se billedserie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe Lions genbrugsmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe Lions genbrugsmarked
Heden - 08. juni 2018 kl. 10:33
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 16. juni fra 10 til 14 går det sommerløs med løvernes genbrugsmarked i Bjæverskov.
Lionsklubberne er i rigtigt solskinshumør. Mange ting og sager er nu samlet, og klar til genbrugssalg fra lokalerne i den gamle store tilskuerpavillon, som ligger på Vollerslevvej 18 i Bjæverskov. På første sal sælges glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, tøj, kobber og nips, el- og elektronik m.v. Og i stueetagen findes masser af gode møbler af enhver slags. Mængder af bøger, CD’ere og LP-plader i stakkevis, cykler og alt mulig krims-krams. Tonsvis af ting til sommerhus og udeliv. Sommermarkedet er sprængfyldt med gode ting.

Åbningstid er 10-14
Genbrugsmarkedet den 16. juni afholdes på Travbanen i Bjæverskov. Åbningstiden for genbrugsmarkedet er fra kl. 10 til 14. Der er gratis adgang. Mange benytter sig også af den velforsynede café, hvor man i en indkøbspause kan få både vådt og tørt.
I øvrigt tilbyder Lions kørselsservice for hjemtransport af store anskaffelser. Det kan aftales på stedet.

Godt formål
Ligger man for øvrigt ligge inde med nyttige og brugbare ting, som er for gode til bare at kassere eller smide ud, er man meget velkommen til at indlevere effekterne til Lions Genbrug, siger Per Juhl, der er Lions’ koordinator af genbrugsmarkedet. Genbrugsting og brugbare effekter kan stilles i genbrugscontaineren hos ARGO (tidl. KARA) i Køge. Containeren er klart afmærket, og står lige indenfor til venstre, når man ankommer til pladsen. Endelig kan man også kontakte Lions på 4088 3912 for aftale om afhentning af større partier af gode møbler eller dødsboer.
Det er LIONS Køge og Lions Køge Bugt i Køge Kommune, som arbejder sammen om genbrugsmarkedet.
- Overskuddet går ubeskåret til Lions’ omfattende og humanitære hjælpearbejde både lokalt, nationalt og internationalt. Et hjælpearbejde, hvor der vel at mærke ikke bruges én eneste krone til administration, slutter Per Juhl.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk