27. september 2020
Ejbykoret medvirker ved udendørskoncerten foran Ejby Medborgerhus den 8. august.
gallery icon

Se billedserie

Ejbykoret medvirker ved udendørskoncerten foran Ejby Medborgerhus den 8. august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: "Hold Afstand-Koncert" ved Ejby Medborgerhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Hold Afstand-Koncert" ved Ejby Medborgerhus
Heden - 05. august 2020 kl. 08:30

Musik og sang har været en hjælp i denne corona-tid, men mange kulturelle aktiviteter har været nedlukket eller begrænset i nu 5 måneder.

For at medvirke til at fremme musik i sommerlandskabet og i vore hjerter arrangerer Kulturelt Samråd Køge sammen med Ejby Medborgerhus en udendørs "Hold Afstand-Koncert" lørdag den 8. august på græsplanen ved Ejby Medborgerhus.

Ejbykoret, der ikke har sunget i lang tid, træner op pr. distance og på en brush up-session inden koncerten, så det bliver et genhør med flere af de glade korværker, som de har på standard-repertoiret.

De Gæve Gutter Optimisterne har været ude at optræde et par gange i juni, og nu vil de slutte sommerferien af med en koncert i det fri. De har savnet at spille sammen, som de har stor fornøjelse af. Det bliver igen en koncert med glimt i øjet og nogle vittigheder, som de gæve spillemænd vil hygge sig med at servere for publikum.

Som en overraskelse - og postbuddet er lige landet med beskeden - så udvides koncerten med Tatiana og 2 akkompagnatører. De vil bl.a. underholde med operettemelodier. Tatiana kender de fleste heromkring. Hun er født i Sovjetunionen og er uddannet som sanger, pianist og musikpædagog, og så deltager hun i meget af musiklivet i Køge kommune.

Med sig har hun Andreas Orlowitz på violin. Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han er bl.a. ansat som solospiller i Tivoli/Cph Phil Symfoniorkester.

På klaver har hun Knud Rasmussen med sig, der er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og efterfølgende er uddannet som organist ved det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har haft en omfattende virksomhed som repetitør og akkompagnatør, så der er lagt op til god musik i det åbne rum under træerne i Ejby foran medborgerhuset.

Det er Kulturelt Samråd Køge og Ejby Medborgerhus, som står for arrangementet. Der vil blive opsat pavilloner, og man vil kunne købe en forfriskning, men man opfordres til at tage kaffekurven med og eventuelt en klapstol.

Som navnet på koncerten siger, skal man huske at holde afstand, og man skal huske at vise hensyn.

Efter corona-reglerne må der max. være 200 publikummer.

Koncerten er gratis.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk