19. november 2018
Håndbold fastelavn 2 uge 7
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hårde slag og bløde kram til håndbold-fastelavn i Viby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hårde slag og bløde kram til håndbold-fastelavn i Viby
Heden - 09. februar 2018 kl. 08:34
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro afholdte håndboldklubben Team Ramsø fastelavn for alle børne- og ungdomsårgangene i torsdags i Viby Idrætscenter. Derfor var der ingen af de sædvanlige spillere med t-shirts og korte bukser. De var blevet udskiftet med et mylder af pirater, kaniner, supermænd, prinsesser, pruttepuder og mange andre underlige nye medlemmer. Faktisk havde omkring 80 glade spillere lige fra U6 - U16 fundet udklædningen frem til en hyggelig fastelavn.
Der blev både spillet fjollet fastelavnshåndbold på tværs af årgangene, slået katten af tønden og spist mad i cafeteriet.
'Det er skønt med de her arrangementer, hvor alle børne- og ungdomsårgangene er sammen, og man kan se, at de store passer på de små, og at alle hygger sig og fjoller med hinanden', fortæller holdleder Marianne Hvidtfeldt Frandsen.
Ud over de mange spillere og trænere i flot udklædning, var Team Ramsøs trofaste sponsor, Lions Ramsø, også på banen og spillede med, til stor morskab for alle. Takket være deres sponsorat kunne fastelavnsstævnet blive afholdt.
Og som om det ikke var nok, kom troldemaskotten Trille fra Dansk Håndbold Forbund også forbi, til stor begejstring for alle, store som små.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk