23. marts 2019
Cirkus Borup 2 uge 27
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus Arenas eventyr fortsætter i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus Arenas eventyr fortsætter i Borup
Heden - 06. juli 2018 kl. 09:30
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen, der tager børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre. Det sker fredag den 20. juli kl. 17 i det store rødgule cirkustelt på Savværksgrunden.
Cirkus Arena rider på en bølge af 6-stjernede anmeldelser. Faktisk har alle de professionelle anmeldere, der har set forestillingen siden Jyllandspremieren i april, givet topkarakter til årets forestilling Klovnen og Kronprinsen - Jagten på den tabte tåre. Senest har forestillingen modtaget 6 stjerner fra Nordjyske Stiftstidende, og det gør den til den bedst anmeldte cirkusforestilling i nyere dansk tid!
Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
- "I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange. Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, og vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået. Det er stort at opleve, når alle mellem 2 og 99 år kan samles om den samme oplevelse".

Når ingen har tid
til pause, har vi ikke
brug for en pauseklovn
Clemens, der tidligere har stået bag teatersuccesen Cykelmyggen Egon og Terkel i Knibe - the musical, har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling. Eventyret handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine venner for at finde et nyt talent.
Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis gik i stykker, da klovnen forlod cirkus.
Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, drillesyge hunde, en fræk jonglør, smukke spanske heste og en trapezkunstner der kan vende hele verden på hovedet.

Det bedste fra cirkus
og musikteatret i Borup
Siden Clemens som barn havde en plakat med Cirkus Arenas klovn hængende på sit værelse, har han altid haft lyst til at lære figuren at kende. Clemens fortæller:
- "Jeg har altid undret mig over, hvorfor klovnen, der pryder Cirkus Arenas plakater, ikke er med i forestillingerne. Jeg besluttede derfor, at jeg ville præsentere publikum for klovnens historie. Inspireret af de børnebøger, jeg har læst højt for min søn, har jeg blandet den gode historie og det, jeg kan fra musik- og teaterverdenen, ind i cirkusforestillingen. Så vi både får hits til store og små, en spændende fortælling og blændende numre fra årets imponerende artister".

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk