10. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bubber laver sin egen cirkusforestilling i Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bubber laver sin egen cirkusforestilling i Borup
Heden - 30. juli 2019 kl. 10:20
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus. I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus’ magiske verden, og resultatet kommer til live i manegen mandag den 12. august kl. 17 i det rød-gule cirkustelt ved Savværksgrunden i Borup.
Cirkusverdenen er ikke uvant for Bubber. I 1990'erne var han konferencier i Cirkus Arena syv år i træk, og i 2019 er han endelig tilbage - ovenikøbet med sin helt egen cirkusforestilling.

Bubber fortæller:
"Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. For mig har cirkus altid været poetisk. Det, der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften. Med 'Cirkus ifølge Bubber' har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling. Alle de artister, I vil møde, har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag."

Cirkus der samler familien
Årets forestilling er blevet godt modtaget af publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena glæder vi os over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen, der har meldt udsolgt i flere byer.
Mange af de børn, der oplevede Bubber i 90'erne, har selv stiftet familie, og nu er muligheden for at give cirkusmagien videre til deres egne børn endelig kommet. Bubber er som en del af cirkusfamilien. For 20 år siden tilbragte han og familien Berdino syv somre sammen på turné, så at Bubber nu er tilbage giver en følelse af, at hele familien er samlet igen.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
"Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået for årets forestilling. Jeg er utrolig glad for at have Bubber med på holdet igen og for de mange talentfulde artister, vi har samlet. De gør det alle sammen helt fantastisk. Det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre samles om vores forestilling og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter."

Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. Bubber får også besøg af Cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste samt de frygtløse motorcykelkørere fra Diorios, som i 2019 er tilbage i manegen.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk