17. september 2021
Foto af Marie Priem: Camillo Gino
gallery icon

Se billedserie

Foto af Marie Priem: Camillo Gino
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnebogs-release med musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnebogs-release med musik
Heden - 15. september 2021 kl. 19:26

Kom til bog-release med den lokale Borup-forfatter Marie Priem og vær med til at fejre, at fjerde bog i serien om skrædderkaninerne fra Papirskoven udkommer!

Marie, der både er bogens forfatter og illustrator, læser uddrag af fortællingen op. Med sig har hun musiker Karen Duelund Guastavino, som undervejs vil spille levende musik som underlægning til fortællingen.

I denne bog skal de to kaniner, Zig og Zag på en rejse i tiden! For der er noget galt. Det gamle bornholmerur i syværkstedet er gået i stå. Er tiden mon forsvundet? På en måde forsvinder den hele tiden... Hvor bliver den så af? Og hvad er den overhovedet lavet af? Skrædderkaninerne beslutter sig for at rejse til Nordfjeldet, hvor Bingobjørnen bor. Hvis der er nogen, der ved noget om tid, så er det Bingobjørnen. Hun har nemlig en magisk krone, og når hun tager den på, kan hun rejse i tiden! Skrædderkaninerne og Bingobjørnen kommer vidt omkring i både fortiden, fremtiden og evigheden!

Marie Priem (f. 1978) er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i København (2004) og Hochschule der Künste i Berlin (2001-02). Siden 2008 har hun arbejdet som selvstændig og opbygget sit eget billed- og fortællerunivers som illustrator, tekstforfatter og sanger.

Fredag 1. oktober
Kl. 16
Borup Bibliotek

Gratis og ingen tilmelding - Bare kom!

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk