24. november 2017
Blomstersnedkeriet
Foto: Natasja Damberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomstersnedkeriet har 10 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomstersnedkeriet har 10 års jubilæum
Heden - 28. marts 2017 kl. 09:01
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 24 marts, var det 10 år siden at Blomstersnedkerriet åbnede dørene til et univers af blomster og planter, og Maiken fik sin drøm om egen butik ført ud i livet blot 25 år gammel. Det har været 10 år med mange blandede opgaver og udfordringer og det har været vigtigt hele tiden at følge med tiden og ændre sortiment undervejs, hvis kunderne og tiden har været til det. Blomstersnedkeriet er derfor ikke den samme butik Idag i 2017, som da jeg åbnede i 2007, men heldigvis for det.
F.eks fylder sociale medier meget idag og det er vigtigt at være med der, da mange kunder rammes den vej, og det er en hurtig kommunikationsvej. Butikken rummer Idag også mange andre ting, end kun blomster, men mine kunder har efterspurgt forskellige ting og så er det vigtigt at have det hjemme. Sådan er det at drive butik på "landet".
De 10 år har også budt på 2 skønne unger, en bestyrelsesplads i Viby cityforening, koordinator af høstfesten i Viby, flytning af butikken og senest et samarbejde med Meny i svogerslev, hvor jeg har været med til at bygge en ny blomsterafdeling op. Jeg elsker at føre nye ideer ud i livet og går med en drøm om meget mere i Blomstersnedkeriet i takt med at byen udvikler sig og forhåbentlig bliver noget større. Derfor håber jeg snart, at vi ser de første spadestik på Skousbo grunden og også gerne mere liv på torvet
I den kommende weekend byder vi på kage og en kop kaffe fredag 31/3-2017 kl 15 og gode tilbud fra torsdag-lørdag, så kig gerne ned af få skønne blomster med hjem til forårets krukker og lidt lækkert til ganen.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk