19. december 2018
fest bjæv 1 uge 42
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bierfest i Bjæverskov Stadthalle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bierfest i Bjæverskov Stadthalle
Opdateret 13. oktober 2015 kl. 12:31
Heden - 13. oktober 2015 kl. 12:27
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

" Wo ist Berlin - wo ist Hessen ? " Disse tyske strofer lød flere gange fredag aften gennem Skovbohallen - i dagens anledning omdøbt til Bjæverskov Stadthalle - og svarene på spørgsmålene, kom i form af kæmpestore fyldte ølkrus, der blev hævet mod det flagpyntede halloft, og selvfølgelig efterfulgt med et: " Ein, zwei, drei - prooost ".

For tredje gang dannede Skovbohallen rammen om: " Bierfest aus Bjæverskov ", og for tredje gang blev det en stor succes. 636 tyrolerklædte " Anton’er og Heidi’er ", sørgede sammen med de fantastiske TOPSEVEN for en forrygende aften.

Klokken 18.00 bød Peter Vollstedt: " Willkommen ", og fik fra klokken 18.01 det sjællandske publikum til at snakke, synge og bøvse på tysk de næste 7 timer, over den store: " Schnitzel mit alles ", fra: Kok Med Kul På.

Masser af umbaba-musik, skålesange og kædedans fulgte, og efter overrækkelsen af præmier til de bedst udklædte " Heidi og Anton ", som fik gavekort skænket af JE Pedersen Maskinfabrik, var det tid til dans til nutidens mere populære musik, udført som kun TOPSEVEN kan, og som altid sikrede det et fyldt dansegulv til klokken 01.00 - hvor TOPSEVEN takkede af, og kørte til næste Bierfest destination, som var Langeskov på Fyn, lørdag aften.

Bierfestudvalget må nok engang takke alle de frivillige hjælpere, fra de forskellige afdelinger, for deres store engagement, som sikrer man kan afholde disse dejlige, socialskabende fester. Samtidig kan det oplyses at Bierfesten til næste år - med TOPSEVEN - afholdes fredag d. 14. oktober 2016. Bemærk dog at den næste halfest i Skovbohallen allerede er lørdag d. 9. april 2016 hvor den traditionsrige forårsfest løber af stabelen for 37. gang. Til forårsfesten bliver det et andet jysk orkester, der skal stå på scenen, nemlig: " 6feet / TipTop Nonstop ", hvis musikalske kvaliteter, sceneoptræden og udstråling er på TOPSEVEN niveau.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk