16. oktober 2019
Rishi@HappyLiving.dk
Foto: Rishi@HappyLiving.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allehelgenskoncert i Ejby kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allehelgenskoncert i Ejby kirke
Heden - 06. november 2018 kl. 08:46
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allehelgenskoncert i Ejby Kirke onsdag den 7. november 2018 kl. 19.30. Kammerkoret Musica - Dirigent: Filipe Carvalheiro. En stemningsfuld allehelgenskoncert med værker af bl.a. Monteverdi, Söderman og Mozart.
Når musikalske ambitioner og nytænkning møder 20 engagerede sangere og en prisbelønnet dirigent, opstår magiske øjeblikke. Kammerkoret Musica ønsker konstant at forny og forbedre sig og arbejder derfor med de fleste musikalske perioder i den klassiske kormusik - fra renæssancemusikkens hyldest til jomfru Maria til nutidig udforskning af stemmen som instrument.
Korets koncerter er bygget op omkring et tema og har fokus på formidling og oplevelse. Kammerkoret Musica vil mere end bare synge pænt og rent, og det har været afgørende for korets gode resultater ved internationale konkurrencer.
Filipe Carvalheiro har været fast dirigent for Kammerkoret Musica siden august 2009. Han er uddannet i direktion fra musikkonservatoriet i Lissabon og fra College-Conservatory of Music i Cincinnati, USA. I Danmark har han dirigeret operakoret ved Det Kongelige Teaters opsætning af "Madame Butterfly" samt stået i spidsen for koret i Opera Hedeland.
Der er gratis adgang.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk