14. december 2018
Viby svømmehal uge 44
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 7 friskoleelever vandt præmier for 2500 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

7 friskoleelever vandt præmier for 2500 kr.
Heden - 30. oktober 2017 kl. 10:46
Af Heden Midtsjællands Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

i konkurrence om en bæredygtig svømmehal i Viby!
Tænketanken for en svømmehal i Viby har sammen med Lions Ramsø arrangeret en skolekonkurrence om en innovativ, bæredygtig og velbeliggende svømmehal i Viby.
Mandag d. 23. 10, kl. 12.30 var spændingen stor på Viby Friskole, fordi finalen mellem de tre finalistgrupper blev afholdt på friskolen.
Præsentationerne på Viby Friskoles projektor var af høj kvalitet, sprudlede af kreativitet, og budskabet om en bæredygtig svømmehal i Viby blev formidlet med stor indlevelse og tydligt ejerskab til en evt. kommende svømmehal i Vibyområdet.
Vinduer med solceller, vindmøller, solenergi stod højt på vinderdeltagernes liste over bæredygtige forslag.
Dommerpanelet bestod af tre af Tænketankens medlemmer, nemlig: Formand for Viby Idrætsforening, Inga Skjæris, fysik- og kemilærer Bibi Poulsen samt den lokale svømmehalsingeniør, Jørgen Larsen, Jørgen Lindegård fra Lions Ramsø overrakte den meget fine gavekortspræmie for 2500 kr. biografbilletter, slik 3D-briller mv. til Ros Torv.
En af de syv vindere er Kirstine fra 9. klasse, der begejstret fortæller:
"Jeg havde slet ikke forestillet mig SÅ stor en præmie. Vi vidste godt, at præmien var biografbilletter, men det kom helt bag på os alle sammen, at det var sådan en stor præmie".
Tænketanken for en svømmehal i Viby afholder muligvis en lignende konkurrence til næste skoleår, og vil tilstræbe at udsende de nye konkurrencebetingelser i ekstra god tid, så flere klasser i Roskilde Syd har mulighed for at lægge projektet ind i skoleåret.

Tip os

57522288


heden@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk