18. oktober 2021
På lørdag går det løs på Hovedgaden fra kl. 10 til 15. Arkivfoto.
gallery icon

Se billedserie

På lørdag går det løs på Hovedgaden fra kl. 10 til 15. Arkivfoto.
Foto: Picasa 3.0
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er der byfest i Hedehusene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der byfest i Hedehusene

Hedehusene: Frivillighedsdagen starter kl. 10 ved at formanden for Kultur og Fritidsudvalget Merete Scheelsbeck ankommer i Cadillac og sikrer den officielle åbning.

Frivillige og fest. Fra kl. 10 til 15 lørdag er der byfest og Frivillighedsdag, og man kan møde 36 foreninger med tilknytning til Hedehusene i den vestlige ende af den afspærrede hovedgade.

Hedehusene - 30. august 2013 kl. 14:58

Fra kl. 10.30 vil der være forskellig lokal musik, bl.a. vil Fritidsklubben 5'eren stille op med flere af deres bands og bidrage til den gode stemning, der plejer at være når der er byfest i Hedehusene.

Når klokken er 12 vil borgmester Michael Ziegler stå for en auktion, idet der her vil være mulighed for at byde på Borgernes Billede som gæster i Ældre Sagens bod har malet. Arrangementet ved Frivillighedsdagen slutter med, at den bedst udsmykkede bod bliver kåret kl. 14.00.

Sjov for de små

Der vil også være fokus på børnene, idet der igennem hele arrangementet er opsat hoppeborg og FDF-spejderne kommer på pladsen foran stationen og laver mad på bålfad og arrangerer forskellige lege for de mindste børn.

Alle børn der vil sælge noget eller have en bod kan stå gratis på Hedebovej. Hvis man vil have en plads, gælder det om at komme først til mølle.

På pladsen vil Hedehusene-Fløng Jagtforening have et telt, hvor der kan skydes med luftgevær på en hjortebane.

I anledning af det kommende kommunevalg, vil alle de politiske partier få mulighed for at præsentere nogle af deres kandidater fra deres pavilloner, som vil være opstillet ud for DanBolig butikken.

I den østlige ende af hovedgaden er der 40 kræmmerboder man kan handle i, ligesom der er mulighed for - foran Restaurant White Horse - at købe grill-pølser og øl/vand. Alle forretningerne vil også rykke ud på gaden med dagens gode tilbud.

Det er Frivillighedsdagen og Hedehusene Erhvervsforening der i fællesskab står for arrangementet.

Læs mere side 69.

Rejser du til udlandet i år?