7. december 2019
Tina Düsterdich - Druestrup Friskoles nye leder
Tina Düsterdich - Druestrup Friskoles nye leder
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tina Düsterdick - ny leder på Druestrup Friskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tina Düsterdick - ny leder på Druestrup Friskole
Haslev-Faxe Posten - 10. august 2019 kl. 13:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Druestrup Friskole: Når børn og medarbejdere fra Druestrup Friskole vender tilbage til hverdagen efter sommerferien, er det med en ny skoleleder - Tina Düsterdich.

Hun vil, ligesom sin forgænger Niels Jørgen Hansen, fastholde og videreudvikle de grundtvig-koldske skoletanker, som bærende element i en moderne friskole.

Druestrup Friskole er 133 år og er med Grundtvigs ord ,,en skole for livet", hvilket børn, unge, forældre og ansatte daglig praktiserer med udvikling af faglige, personlige og sociale kompetencer i et forpligtende fællesskab i såvel skole som SFO.

Som ny skoleleder møder Tina en skole, hvor børnene har lyst til at lære, hvor ansvarsfølelsen for både egen læring og de andres læring er i højsæde for både børn, unge og voksne, og en skole som ikke bange for at vedkende sig lysten til at ville hinanden og mødes i nye og gamle traditioner på kryds og tværs.

Grønt Flag, De 17 verdensmål, morgensang og fortælling går hånd i hånd med faglig og tværfaglig undervisning, projektuger og forskerfag.

Skolen arbejder seriøst med både fastholdelse af grundlæggende værdier og udvikling af selv samme, med det formål at understøtte børnenes udvikling til livsduelige og myndige borgere, der er i stand til at tage ansvar for videreudvikling af et demokratisk og mangfoldigt dansk samfund - som der står i skolens værdigrundlag, så skal skolen gøre eleverne til vågne, levende og medlevende mennesker.

- Jeg besøgte Druestrup Friskole i marts måned forud for min ansøgning til stillingen som skoleleder. Jeg blev vildt imponeret over at møde elever, der i fordybelse og med stor nysgerrighed var i gang med dagens arbejde. Det måtte jeg blive en del af, siger Tina Düsterdich.

Skolen har én klasse pr. årgang med plads til 20 elever i hver klasse. Næsten alle klasser er fyldt op med elever, som kommer fra forskellige dele af Faxe Kommune. Nogle har forældre eller bedsteforældre, som selv har gået på skolen, andre er børn af tilflyttere.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk