23. september 2020
Twiins underholder på Waldemarsbo Efterskole - og du er velkommen. Foto: Susanne Øhrgaard
gallery icon

Se billedserie

Twiins underholder på Waldemarsbo Efterskole - og du er velkommen. Foto: Susanne Øhrgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støttekoncert på Waldemarsbo Efterskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støttekoncert på Waldemarsbo Efterskole
Haslev-Faxe Posten - 15. januar 2020 kl. 18:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe Ladeplads: Igen i år er Waldemarsbo Efterskole med i Danmarks Indsamlingen. En af skolens mange tiltag er en koncert den 23. januar, hvor alle er velkomne.

Men hele januar arbejder efterskoleeleverne med forskellige projekter og beskæftiger sig med emnet ,,Børn på flugt". Hver dag til morgensamling bliver eleverne præsenteret for oplæg, små film eller andet, der tager udgangspunkt i Danmarks Indsamling, hjælpeorganisationerne og dette års tema, som er ,,Børn på flugt". Linjefagene arbejder med forskellige projekter alt afhængig af, hvilket linjefag det er.

- På linjefaget Håndværk & design sætter vi bl.a. cykler i stand, der skal sælges på vores auktion, udtaler Nis Friderichsen, der er lærer på efterskolen.

-Planen er også, at vi skal lave nogle fuglehuse. Hvor mange det bliver til, ved vi endnu ikke. Vi har også en lærerstuderende, der skal stå for et helt nyt projekt, som vi glæder os meget til at følge med i.

På teaterlinjen arbejder de med et lille teaterstykke. Medielinjen har bl.a. lavet en støttefilm, som snart kan ses på skolens Facebookside. Dyr og naturlinjen laver flotte kort med dyremotiver og fuglekugler m.m. Grøn linje laver de altid populære trærensdyr og sælger Aloe Vera og ørepineplanter.

Idrætslinjen vil arrangere et cykelsponsorløb, med en rute som eleverne indsamler det sponserede beløb pr. runde, de kører. Sidste år gav denne aktivitet omkring 10.000,- kr. alene.

Sidst men ikke mindst, så har kunstlinjen før jul arbejdet med forskellige kunstprojekter, hvor nogle af disse vil blive sat på auktion til det forældrearrangement, der afslutter det hele lørdag den 25. januar.

Her vil der være boder med alle de forskellige produkter, der vil være auktioner, samt teater og film. Så der er i den grad noget af se og forholde sig til på efterskolen for tiden.

Støttekoncert
Waldemarsbo ønsker igen at inddrage lokalbefolkningen og følger derfor op på succesen fra sidste års støttekoncert med duoen Twiins.

Torsdag den 23. januar kl. 19.30-20.30 giver duoen derfor koncert. Twiins, som består af tvillingerne John og Kurt Poulsen, udkom sidste år med albummet ,,Tosomhed med turbo på".

Op igennem 90'erne spillede de sammen med Michael Falch i bandet ,,Nye rejsende". De har gennem det sidste års tid også optrådt med bandet ,,Elvis in the Backseat", der er Rock'n'Roll for fuld musik.

Så udover god musik, røverhistorier og anekdoter fra ,,tiden på landevejen" vil koncerten på Waldemarsbo være en akustisk oplevelse med et smil på læben. Og uden at love for meget, så kommer der nok også et nummer eller to med Elvis, da The King har en helt særlig plads i familien Poulsens hjerter.

Så ønsker man både at støtte og høre god musik, så koster det 75,- kr. som ubeskåret går til Danmarks Indsamling 2020. Det samme gør salget af kaffe, te og kage. Billetterne bestilles og betales forud på MobilePay 66239 (husk at skrive DI samt navn i kommentarfeltet) eller ring til skolen på 5671 6388 (ml. kl. 9-15).

Alle indtægterne og donationerne går direkte til Danmarks Indsamling. Ligesom mange andre efterskoler, så har Waldemarsbo deltaget i Danmarks Indsamling i en lang årrække.

Det stort anlagte indsamlingsshow sendes vanen tro LIVE på DR1 og denne gang fra Vejle Musikteater.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk