19. april 2019
Følg med i Robinson-ekspeditionen hvis du vil vide hvordan det går haslevitten Sebastian Schor Olsen (foto: TV3)
gallery icon

Se billedserie

Følg med i Robinson-ekspeditionen hvis du vil vide hvordan det går haslevitten Sebastian Schor Olsen (foto: TV3)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sebastian fra Haslev er med i Robinson-ekspeditionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian fra Haslev er med i Robinson-ekspeditionen
Haslev-Faxe Posten - 23. august 2018 kl. 11:33
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I går startede den 20. udgave af TV3's populære Robinson-ekspeditionen, og i år er Haslev repræsenteret i dysten ved 25-årige Sebastian Schor Olsen.

Egentlig havde han ikke tænkt på at stille op, for reality-tv er normalt ikke lige det der tænder Sebastian, men en kammerat syntes det kunne være sjovt at stille op, og han fik overbevist Sebastian om at de skulle prøve.

Efter første casting røg kammeraten ud. Sebastian gik videre - også efter anden casting og nu kan man altså opleve ham på TV3 hver eneste mandag. Eller måske hver eneste mandag, for hvor længe han er med i Robinson-ekspeditionen, eller om han måske vinder, er en hemmelighed som det var umuligt at lokke ud af ham, da Haslev-Faxe Posten mødte ham.

Optagelserne startede på Philiphinerne den 16. april, og Sebastian fortæller at Robinson-ekspeditionen er lige så hård at deltage i som det fremgår på fjernsynet - eller måske endnu hårdere.

- Man starter med at være enormt sulten, for mad får vi ikke rigtigt noget af, men efter et par dage mærker man ikke sulten længere, ganske enkelt fordi man er for afkræftet til at tænke på det, siger Sebastian Schor Olsen.

Og der bliver ikke snydt under optagelserne. I hvert fald ikke hvad angår mad. Deltagerne får ikke andet at spise end det man ser på TV

Normalt er Sebastian meget individualistisk, så det at han pludselig skulle være sammen med mange andre, og få et fællesskab til at fungere, var rigtig svært for ham.

Enormt hårdt men også spændende

Og at man skal være ,,venner" med nogle som i bund og grund, er mest interesseret i at få de andre smidt ud, gør jo ikke situationen bedre. Man skal stole på andre, selv om man ved man ikke kan stole på dem...

- At indgå i de rigtige alliancer er meget vigtigt, og så må man jo gå på kompromis med sig selv, siger Sebastian.

Selv om det var enormt hårdt fysisk såvel som psykisk at være med, så har Sebastian ikke fortrudt at han deltog, for det er en oplevelse han sikkert aldrig får en anden gang.

Af positive oplevelser fremhæver han omgivelserne, der var utroligt smukke, og så har man set store havskildpadder og kæmpe søpindsvin helt tæt på - og endelig syntes Sebastian at det var fedt med kampene på Robinson-ekspeditionen.

En almindelig dag på Robinson-ekspeditionen startede ved 5-6 tiden. Så kunne man ikke sove længere på grund af varmen, der nemt kom op på 40 grader.

Omkring kl. 7 ankom filmholdet og de blev der typisk til det blev mørkt, hvilket vil sige til 17-17.30-tiden. Og sådan et filmhold bestod af et sted mellem 150 og 200 personer...

Kort og godt
Sebastian Schor Olsen, er 25 år gammel. Han er ført og opvokset i Haslev.

Sebastian er uddannet inden for vin og spiritus.

Sebastian har haft sin egen internetvirksomhed der solgte vin, spiritus og antikviteter.

Sebastian er tryllekunstner og optræder rundt om i hele landet.

Robinson-ekspeditionen sendes hver mandag kl. 20.00 på TV3

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk