24. maj 2019
Jeanette Blidorf i Rosens Loppefund - i bagrunden indgangen til børne- og tøjafdelingen
Jeanette Blidorf i Rosens Loppefund - i bagrunden indgangen til børne- og tøjafdelingen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rosens Loppefund - et anderledes loppemarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rosens Loppefund - et anderledes loppemarked
Haslev-Faxe Posten - 06. november 2018 kl. 10:36
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: Et nyt loppemarked har set dagens lys i Faxe - nærmere bestemt på Rosenkildegården, hvis adresse er Rosenkildevej 2A i Faxe. Et skilt viser ind til gården der ligger lidt tilbagtrukket fra vejen.

Det er Jeanette Blidorf der har indrettet Rosens Loppefund i en gammel staldlænge, der er blevet sat flot i stand, og ellers bygget op med meget overskuelige reoler - og det der blandt andet springer i øjnene er, at her er der orden. Intet ligger og flyder.

Som det sig hør og bør, finder man, alverdens varer i Rosens Loppefund. Fra små nips til større ting - og en stor afdeling med tøj, der sirligt hænger i størrelser. Man behøver altså ikke rode alt igennem, for at finde den størrelse der passer en.

Der er også en børneafdeling med masser af ting til børn - og ikke mindst meget børnetøj. Og også her er det tydeligt markeret hvad størrelse tøjet er i. Der sidder farvede mærker på bøjlerne, så man nemt finder rette størrelse.

Kommissionssalg
De ting der sælges i Rosens Loppefund er ikke Jeanettes ting, for her er der tale om Kommissionssalg. Og det vil sige, at har man noget man vil sælge, tager man det med til Rosens Loppefund, og får Jeanette til at sælge det.

Der aftales en pris, og det er den der gælder. Der kan altså ikke pruttes om prisen. For ,,ulejligheden" får Jeanette Blidorf 15% af salgsprisen.

Donationer
Hvis du har ting som du egentlig er ligeglad med om du får noget for, så kan du også henvende dig til Rosens Loppefund - så sælger Jeanette tingene, og forærer de indkomne penge væk til godgørende formål.

- Har du oplysninger om et godt projekt, hvor et lille beløb kan gøre en forskel, så hører vi gerne fra dig, siger Jeanette Blidorf.

Rosens Loppefund har åbent alle dage fra kl. 10 til 17.30 og du kan læse mere på hjemmesiden www.rosensloppefund.dk og på facebook.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk