14. juli 2020
Anja Lygum Pedersen fra DGI overrækker beviset til Julie Seir Svejgaard, Flemming Hjorthøj, Lonnie Jørgensen og Emilie Enggaard
gallery icon

Se billedserie

Anja Lygum Pedersen fra DGI overrækker beviset til Julie Seir Svejgaard, Flemming Hjorthøj, Lonnie Jørgensen og Emilie Enggaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rønnede IF Gymnastik - en springsikker forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rønnede IF Gymnastik - en springsikker forening
Haslev-Faxe Posten - 11. december 2018 kl. 07:48
Af Tekst og foto: Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rønnede: Som den kun anden gymnastikforening i det område DGI Storstrømmen dækker, er Rønnede IF Gymnastik blevet certificeret som en ,,Springsikker forening".

Beviset på det nye certifikat blev overrakt af idrætskonsulent og teamleder i DGI Storstrømmen, Anja Lygum Pedersen, tirsdag aften i Rønnedehallen, og hun sagde blandt andet, at hun var meget overrasket over så hurtigt, det er lykkedes Rønnede IF at blive certificeret.

De foreninger der indtil nu er blevet certificeret, har alle brugt langt over et år på processen - i Rønnede har man klaret det på 10 måneder.

Det er nemlig noget af en proces der sættes i gang, når en forening vil være springsikker. Der er tale om rigtig mange ting der skal gennemføres - noget der i øvrigt sker i et samarbejde mellem DGI og Gymnastik Danmark.

Lad os her blot nævne, at gymnastikafdelingens bestyrelse er blevet pålagt mange ekstra opgaver og har gennemgået en uddannelse. Alle redskaber er blevet gennemgået systematisk for eventuelle fejl - og der er udarbejdet planer for hvor ofte og hvornår hver enkelt redskab skal have servicetjek.

Dertil kommer at der er udarbejdet beredskabsplaner for hvordan man skal reagere hvis der skulle ske en ulykke, hvem der vedligeholder førstehjælpskasser osv. osv.

Dertil kommer at to instruktører har gennemgået en større uddannelse i sikkerhed og om ganske kort tid får endnu to instruktører overrakt deres uddannelsesbevis.

Rønnede IF Gymnastik har oplevet en stor medlemsfremgang i denne sæson - men om det er ,,rygterne" om at det er en sikker forening at dyrke springgymnastik i, der er årsagen hertil, vides ikke, omend det er noget de mange børns forældre sætter stor pris på.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk