22. oktober 2019
Søren Lauridsen og Steffen Hansen i det der bliver AB Lauridsen Ma´skiners nye domicil i Eco Valley - foto: Torkild Svane Kraft
gallery icon

Se billedserie

Søren Lauridsen og Steffen Hansen i det der bliver AB Lauridsen Ma´skiners nye domicil i Eco Valley - foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rejsegilde på første virksomhed i Eco Valley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejsegilde på første virksomhed i Eco Valley
Haslev-Faxe Posten - 29. november 2018 kl. 14:05
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rønnede: Det holdt hårdt, men pludselig blev første grund, så anden og tredje, solgt på kort tid i Eco Valley - og torsdag var der rejsegilde på den første virksomhed.

Det var AB Lauridsen Maskiner der kunne hejse krans og flag op, og invitere til rejsegilde på deres kommende domicil torsdag middag.

Bygningen bliver på 2.500 kvadratmeter, og kommer til at rumme kontorer, mødelokaler, mandskabsrum, fremvisninglokaler og værksted - og med en fin udsigt ud over motorvejen.

Eller rettere med fin udsigt fra motorvejen til AB Lauridsen Maskiner, for med til at beslutte at virksomheden skulle bygge i Eco Valley, er netop synligheden fra motorvejen.

- For et år siden havde vi dog ikke de store planer om at bygge nyt, men pludselig tog det fart, så man kan sige at der ikke var langt fra tanke til handling, sagde Steffen Hansen ved rejsegildet. Han ejer AB Lauridsen Maskiner sammen med Søren Lauridsen.

Både borgmester Ole Vive og kommunaldirektør Thomas Eriksen deltog i rejsegildet, og de fik lige en lille stikpille med på vejen, for Steffen Hansen lagde ikke skjul på at der havde være kampe og stridigheder mellem kommunen og virksomheden i begyndelsen.

- Nogle gange kunne vi godt føle os lidt som nybyggere i det vilde vesten, sagde Steffen Hansen - dog med et smil på læben.

Det er Knud Andreassen i Alslev der er totalentreprenør på den store opgave, og det er nu sønnen Rasmus Andreassen der ejer firmaet.

AB Lauridsen Maskiner sælger alle former for entrenørmaskiner, og ligger lidt tid endnu på Jyderupvej syd for Rønnede - en adresse der ikke er specielt velegnet til store lastbiler og entreprenørmaskiner - så Steffen Hansen og Søren Lauridsen glæder sig både til nye lokaler og bedre adgangsforhold til AB Lauridsen Maskiner.

Læs om virksomheden på hjemmesiden www.ablauridsen.dk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk