26. maj 2020
Assistenttræner Sebastian Hjarndal og cheftræner Jens Gylling med den nye boldmaskine
gallery icon

Se billedserie

Assistenttræner Sebastian Hjarndal og cheftræner Jens Gylling med den nye boldmaskine
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
Haslev-Faxe Posten - 20. maj 2020 kl. 09:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sport: Haslev Tennisklub (HTK) udvider trænerteamet - med en mand og en boldmaskine...

Haslev Tennis Klub byder velkommen til Sebastian Hjarndal som vil indgå som ny aktiv assistenttræner. Sebastian spiller selv med på juniorhold og har via HTK gennemført de første kurser af Dansk Tennis Forbunds træneruddannelse, hvilket han syntes var en spændende introduktion til træneropgaven - og der er flere kurser i sigte.

- I Haslev Tennisklub glæder vi os over, at Sebastian har interessen i træneropgaven og både kan og vil afsætte en tid af til weekendkurser. Vi er glade for at kunne bidrage til, at klæde Sebastian på med forsat udvikling, og at han nu kan indgå som en del af trænerteamet og assistere i træningen. Der er noget at se til når der er gang i alle fire baner, oplyser cheftræner Jens Gylling - skønt at Sebastian er frisk på opgaven.

Maj måned byder på en overraskelse - mere assistance til trænerteamet.

Via fondsmidler har HTK fået mulighed for at introducere klubben for en ny ,,assistent" til trænerteamet - en sprit ny, automatisk boldmaskine som kan programmeres til at træne lige det der måtte være behov for: forhånd, baghånd, høje som lave, hurtige som langsomme bolde, forskellige variationer og ,,surprise". Maskinen kan sættes til at køre lige det der skal arbejdes med.

Formand Flemming Støiholm udtrykker stor glæde over at en fond ønskede at bidrage til at klubben kan fortsætte dens udvikling, og det gælder både medlemmers tilgang og teknik.

Cheftræner Jens Gylling er glad for at få overdraget den nye tennismaskine og oplyser at der nu skal udvides og udtænkes nye og flere træningsøvelser, så de får fuld udnyttelse af den nye tennismaskine.

Video træning
I 2019 introducerede HTK video­sekvens i undervisningen. Man optager og analyserer slag og teknik.

- Når man ser sig selv svinge ketsjeren i super slow motion, får man et bedre billede af hvad der kan og skal arbejdes med, fortæller cheftræner Jens Gylling, der ser frem til både samarbejdet med assistenttræner Sebastian og glæder sig til at kunne implementere den nye maskine i træningen.

Ny samarbejdspartner
HTK har indgået samarbejde med tennisfirmaet Break Point. Indehaver Kasper Kofoed er selv divisionsspiller og samarbejder med flere klubber på Sydsjælland.

Break Point kan også tilbyde undervisning, men det primære samarbejde går på at give gode råd og vejledning til klubbens medlemmer med at finde det rigtige udstyr i bolde, sko, tøj, ketcher og opstrengning til det niveau man nu spiller på. Her har Kasper virkelig sin force, da han er så dygtig at han bliver kaldt ind til bl.a. Davis Cup og strenger op for landsholdet - så HTK siger velkommen til Break Point og Kasper.

I forbindelse med det nye samarbejde har HTK valgt at sammensætte en komplet ny klubdragt, som fremad skal vise klubben fint frem ved turnering - og i det daglige, hvis man er til det, men det er ikke et must - alle er velkomne også i sit eget outfit.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk