5. juli 2020
Krimiforfatteren Hans-Willy Bautz signerer sin nyeste roman ?Midsommermordene? i Haslev Boghandel lørdag den 6. juni kl. 11-14 (Privatfoto)
Krimiforfatteren Hans-Willy Bautz signerer sin nyeste roman ?Midsommermordene? i Haslev Boghandel lørdag den 6. juni kl. 11-14 (Privatfoto)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu tør Hans-Willy godt signere sine bøger...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu tør Hans-Willy godt signere sine bøger...
Haslev-Faxe Posten - 03. juni 2020 kl. 15:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: Bogsigneringen i forbindelse med udgivelsen af Hans-Willy Bautz' nye kriminalroman, ,,Midsommermordene - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord", skulle have fundet sted i marts måned.

Imidlertid satte coronakrisen en stopper for arrangementet i Haslev Boghandel. Forfatteren Hans-Willy Bautz, der er 73 år gammel, turde ganske simpelt ikke møde sit publikum.

Med de lettelser, der er kommet fra regeringens side og udmeldingerne fra Statens Seruminstitut, vover han sig nu ud af sit frivillige karantænehi på Bøgevej og kommer i Haslev Boghandel lørdag den 6. juni klokken 11-14, hvor det ikke alene vil være muligt at erhverve den nyeste roman med dedikation, men også de tre foregående.

Desuden vil boghandler Steen Wisler også hjemtage de to krimier af den tyske forfatter Harald Jacobsen, som Hans-Willy Bautz har oversat fra tysk til dansk med titlerne ,,Sommerhusmordet" og ,,Giftaffald".

Hans egen krimi, ,,Sommerhusmordet", tager sin begyndelse ved sankthansfesten i Sandgraven foran Bjerget i landbyen Helberskov ved Als Odde tæt ved udmundingen af Mariager Fjord.

I bålet ligger der en ældre tysker, der er blevet skuddræbt med ammunition fra Anden Verdenskrig, hvor tyskerne stod på Bjerget. Krimien er en kombination af nutid og noget historisk, hvor der er en klar forbindelse til tyskernes besættelse af Danmark.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk