18. juni 2019
Mette Dehn (tv) og Kirsten Søndermark er klar med endnu en omgang Livsfortællinger - nu i Faxe
gallery icon

Se billedserie

Mette Dehn (tv) og Kirsten Søndermark er klar med endnu en omgang Livsfortællinger - nu i Faxe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kommer Livsfortællinger til Faxe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer Livsfortællinger til Faxe
Haslev-Faxe Posten - 15. januar 2019 kl. 11:16
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe: For et år siden startede Kirsten Søndermark og Mette Dehn projektet Livsfortællinger - først i Faxe Ladeplads og herefter i Rønnede og Haslev, og nu er turen kommet til Faxe.

Meningen med Livsfortællinger er at ældre mennesker mødes og fortæller hinanden om sit liv - på godt og ondt, for det er jo sjældent at et langt liv udelukkende har budt på lyse øjeblikke.

Møderne er en form for åndehul, hvor man kan dele sine tanker og sit liv med andre i et godt og trygt miljø. Og trygt er det, for man lover på forhånd hinanden, at alt det man fortæller og taler om, holdes inden for mødernes fire vægge.

Og den klausul overholdes til punkt og prikke. Avisen har besøgt Livsfortællinger alle de tre steder det har været afholdt, og ikke en eneste gang, har man fortalt journalisten hvad man har talt om.

Men til gengæld har deltagerne både i Faxe Ladeplads, Rønnede og Haslev fortalt, at det har været nogle fantastisk gode møder.

- Her er der ingen problemer med at snakke om de alvorlige ting, og det betyder fantastisk meget at komme ud med det. Jeg har fundet mig selv og fået mere selvtillid, sagde en af deltagerne, en gang avisen kiggede forbi.

Og hver eneste gang har deltagerne fremhævet Kirsten Søndermark og Mette Dehns fantastiske evne til at skabe tryghed og varme i gruppen.

Nu i Faxe
Livsfortællinger har nu fundet et godt sted til at holde møder i Faxe, nemlig i Sognehuset på Præstøvej 1A - men selv om det er i Sognehuset det foregår, har Livsfortællinger intet med kirke at gøre.

Livsfortællinger i Faxe starter mandag den 4. februar kl. 10-12 og kører de følgende mandage til og med mandag den 11. marts.

Det forventes at man deltager i samtlige møder.

Tilmelding skal ske til Mette Dehn på telefon 9394 3700.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk