8. august 2020
De nye ejere, Stefan Jensen og Michael Andersen, med Karsten Drostgaard i midten
De nye ejere, Stefan Jensen og Michael Andersen, med Karsten Drostgaard i midten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karsten Drostgaard har solgt HårdtTrælasten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karsten Drostgaard har solgt HårdtTrælasten
Haslev-Faxe Posten - 11. september 2018 kl. 08:32
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev: For 16 år siden startede Karsten Drostgaard HårdtTrælasten i Haslev, men nu har han besluttet at drosle ned og har derfor solgt virksomheden til Stefan Jensen og Michael Andersen.

- Ja, der skulle to til at klare det som Karsten har klaret alene, siger Stefan Jensen med et smil.

Men mon ikke de to nye ejere, der begge bor i Sorø, nok skal klare det. De er i hvert fald vant til at drive virksomhed, idet de har ejet store tankstationer i tre byer - Roskilde, Vordingborg og Faxe Ladeplads.

Stefan og Michael har arbejdet i HårdtTrælasten siden maj måned, så allerede nu har de et stort kendskab til virksomheden - og desuden har Karsten Drostgaard lovet at fortsætte et godt stykke tid endnu, selv om han har rundet de 68 år. Fremadrettet vil Karsten primært beskæftige sig med salg og indkøb.

Stefan og Michael har købt HårdtTrælasten, mens Karsten fortsat ejer de mange bygninger på Islandsgade og Færøgade, som hører til virksomheden, men de to nye ejere har forkøbsret til bygningerne.

Og man må sige at det er noget af en virksomhed Karsten Drostgaard har bygget op. Fire store lagerhaller og administrationen på Islandsgade, råder HårdtTræ­lasten over - og der er godt 10 ansatte.

Som navnet indikerer så er virksomhedens hovedprodukt hårdt træ - som f.eks. eg, ask og teak, men dertil også kvalitetsfyr. Træet kommer til Haslev fra hele verden, og kunderne er primært møbelindustrien, tømrer- og snedkervirksomheder og bådbyggere.

Men private kan også handle med HårdtTrælasten. Her er det specielt terrassebrædder det handler om, men uanset hvad det handler om, og hvor stor, eller lille, et parti det drejer sig om, er man altid velkommen til at henvende sig, forsikret såvel de nye ejere som ,,den gamle".

Karsten Drostgaard glæder sig til at trappe lidt ned, og få mere tid til at tage ud i haller og på stadions for at se håndbold og fodbold, hvilket er hans helt store interesse.

I anledning af ejerskiftet er der reception i virksomheden den 2. november. Et nærmere tidspunkt vender avisen tilbage med, når det er helt på plads.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk