30. september 2020
Ta? en snak med Lotte hvis du vil være med i 

Mandegruppen - Tour de Faxe
Ta? en snak med Lotte hvis du vil være med i Mandegruppen - Tour de Faxe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hej seniormand - du skulle måske lige læse det her...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hej seniormand - du skulle måske lige læse det her...
Haslev-Faxe Posten - 16. september 2020 kl. 10:41

Mandegruppe - Tour de Faxe: Nu skal der gøres noget for voksne mænd bosat i Faxe Kommune. Deres sundhedstilstand og livskvalitet skal højnes.

Det fortæller Lotte Rostoft, der er pårørendevejleder i Faxe Kommune, men samtidig er en af hendes opgaver også at gøre noget godt for ensomme borgere, herunder mandlige seniorer.

Ensomme mænd er i risikogruppen for dårligt helbred, da de sjældnere end kvinder går til lægen eller opdager sygdomme i god tid. I øvrigt føler mænd sig ofte mere ensomme, da de generelt har mindre kontakt til f.eks. familie, venner eller naboer.

Faxe Kommune vil gerne styrke mændenes sundhedstilstand og hjælpe med at højne livskvaliteten.

- Vi vil gerne gøre det ved at skabe nye fællesskaber og netværk for at forebygge og/eller afhjælpe ensomhed, fortæller Lotte Rostoft. Vi starter en mandegruppe, som vi kalder Mandegruppe- Tour de Faxe.

Gruppen er kun for mænd, nærmere bestemt for mandlige seniorer, som savner at mødes med andre mænd til godt selskab og sjove aktiviteter.

Gruppen mødes både ude og inde og deltagerne har selv indflydelse på aktiviteterne. Dvs. at de to første gange er planlagt og man mødes begge gange i naturen til spændende aktiviteter og hyggeligt samvær.

Deltagerne er med til at bestemme, hvad man skal lave de efterfølgende gange, men Lotte har selvfølgelig en masse spændende forslag.

Mandegruppen - Tour de Faxe mødes første gang torsdag den 8. oktober fra klokken 10-12. Deltagelse kræver tilmelding og pladser tildeles efter først til mølle.

Hvis du vil være med i mandegruppen, er nysgerrig og vil høre mere, skal du kontakte Lotte Rostoft fra Sundhedsfremme på telefon 5620 3381. Du kan enten ringe eller sende en SMS.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk