19. april 2019
Foto fra et tidligere arrangement ved Blåbæk afholdt af Spinfluen og Pionerer i Vandløbspleje
gallery icon

Se billedserie

Foto fra et tidligere arrangement ved Blåbæk afholdt af Spinfluen og Pionerer i Vandløbspleje
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fisketur i Faxe Ladeplads og Blåbæk Møllesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fisketur i Faxe Ladeplads og Blåbæk Møllesø
Haslev-Faxe Posten - 09. oktober 2018 kl. 08:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efterårsferien: I det brakke vand omkring Faxe Ladeplads Havn, lever en lang række spændende fiskearter. Søndag den 14. oktober har du muligheden for at komme til at fange dem.

Faxe Kommune, Lystfiskerforeningen Spinfluen, Pionerer i Vandløbspleje og Fishing Zealand inviterer nemlig til en spændende dag med havnefiskeri.

Der tilbydes endvidere udlån af alt det fiskeudstyr, der skal bruges for at få en oplevelsesrig dag på kajen, når man skal på jagt efter havnens fladfisk, aborrer, rimter og kutlinger. Fiskeriet er for alle, så der er mulighed for at få en rigtig familiedag med børn, unge, forældre og bedsteforældre - også for dem, der aldrig har prøvet at fiske før, der er nemlig et par instruktører til at hjælpe til på dagen.

Man mødes ved Spinfluens klubhus kl. 10 og går herefter ned på havnen, hvor man hygger og fisker frem til kl. 14. I løbet af dagen vil klubhuset være åbent for alle interesserede, der vil høre mere om foreningslivet i Spinfluen og arbejdet hos Pionerer i Vandløbsarbejde. Samtidig er der mulighed for at få en lille forfriskning.

Mødested: Hovedgaden 4, 4654 Faxe Ladeplads. Tilmelding til arrangementet sker ved at sende en mail henrik@megalops.dk

Fisketur til Blåbæk Møllesø
Søndag den 21. oktober inviterer Spinfluen og Pionerer i Vandløbspleje, Faxe Kommune og Fishing Zealand til en hyggelig familedag ved Blåbæk Mølle.

Arrangementet starter ved vandmøllen, hvorfra man går en lille tur ved den nyslyngede del af Faxe Å. Mens man går ved vandløbet, vil der være fortællinger om det store arbejde, der er gjort for at sikre havørrederne fri passage til deres gydepladser.

Herefter er der en unik mulighed, for at børn og unge kan få lov til at fiske i selve Møllesøen, hvor der bl.a. findes skaller, karusser, aborrer og gedder. Hvis du ikke selv har noget fiskegrej, så er det ingen hindring - du kan låne det. Ligeledes vil der være mulighed for at få hjælp og instruktion fra medlemmerne i Spinfluen og en guide fra Fishing Zealand.

Mødestedet er Blåbæk Mølle kl. 10 og tilmelding sker ved at sende en mail til henrik@megalops.dk. Arrangementet slutter kl 14.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk