25. september 2020
Nu er det slut med Johns Autoophug
Nu er det slut med Johns Autoophug
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En epoke er slut - Johns Autoophug lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En epoke er slut - Johns Autoophug lukker
Haslev-Faxe Posten - 27. september 2019 kl. 14:30
Af Torkild Svane Kraft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rønnede: Den 13. december 2017 døde John Nedergaard, 79 år gammel, men hans kone Grethe førte deres fælles virksomhed, Johns Autoophug, videre. Men nu er det slut. Pr. 1. oktober er Johns Autoophug lukket.

Det hele startede i 1969 da ægteparret Nedergaard flyttede til Rønnede og åbnede autoværksted og Texaco-benzintank, der hvor OK ligger nu.

Et par år senere købte de en stor grund på Industrivej 38, og etablerede her Johns Autoophug. En virksomhed der har kørt med stor succes i alle årene, men når man har rundet de 80 år, så synes Grethe Nedergaard, at man godt kan tillade sig at lukke og nyde sit otium.

Johns Autoophug har altid haft tjek på det miljømæssige, og er da også ISO-certificeret, så der er ikke noget med ubehagelige overraskelser for en eventuel ny ejer - for grund og bygninger er nemlig sat til salg.

Grethe Nedergaard fortæller at alt er ryddet. Der står ikke så meget som én lille bitte gearkasse nogen steder, så det er lige til at flytte ind.

Den 5. oktober mellem kl. 10 og 12 er der åbent hus på Industrivej 38 i Rønnede. Grunden er på 3000 kvadratmeter, der er værksteder på godt 600 kvadratmeter og et beboelseshus på 185 kvadratmeter.

I fritiden, som der jo nu bliver meget mere af, går Grethe Nedergaard til gymnastik og er med i en strikkeklub - begge dele i Dalgården.

Grethe har tre børn. Den ældste, Allan, bor i Næstved og er bankdirektør i København. Alex bor i USA hvor han er chef i en stor stålvirksomhed, mens datteren Jannie, der bor i Fuglebjerg, læser til ergoterapeut.

Dertil kommer fem børnebørn - hvoraf de to bor i USA og en enkelt i Tyskland. Og så er der også lige to oldebørn.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk