16. december 2017
Fotos: Niels Jørgen Larsen
gallery icon

Se billedserie

Fotos: Niels Jørgen Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tunnel under farlig vej åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tunnel under farlig vej åbner
Halsnæs - 12. maj 2017 kl. 06:46
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er malet cykler på den ny asfalt, så det hele er ved at være klar til indvielse af den ny tunnel under den stærkt trafikerede Frederikssundsvej ved Kregme station.

Det sker officielt på tirsdag 16. maj kl. 13.00. Den længe ventede tunnel og sti nær Kregme Station skal skabe bedre trafiksikkerhed, lette overgangen ved Frederikssundsvejen og skabe bedre forbindelse mellem skoleafdelingerne på Arresø Skole, Ølsted og Magleblik.

Ved åbningen vil elever og lærere fra 6. klasse på Ølsted Skole tage tunnel og sti i brug, som fremover skal give dem en mere sikker skolevej. Borgmester Steen Hasselriis vil i samarbejde med elever og lærere indvie de nye tiltag.

Den nye godt 45 meter lange tunnel er etableret med en knap 1,3 km lang dobbeltrettet sti, som fører fodgængere og cykelister under den trafikerede Frederikssundsvej nær Kregme Station, mens stien forbinder stationen og Kregme Syd. Tunnel og sti skal dermed skabe større sammenhæng i kommunens stisystem så byområder, der hidtil har været adskilt, bliver bedre forbundet for bløde trafikanter.

Tunnellen har været mange år undervejs og er blevet væsentlig dyrere end de første beregninger sagde. Til gengæld er det lykkedes at få tilskud til den fra statslige midler.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk