17. september 2019
Tre generationer ved Arrenakke bakke: Jonas, Simon, Rikke, Dennis, Linda og Jørn gik den ene 10 km-ture.                 Fotos: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Tre generationer ved Arrenakke bakke: Jonas, Simon, Rikke, Dennis, Linda og Jørn gik den ene 10 km-ture. Fotos: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre generationer på gåtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre generationer på gåtur
Halsnæs - 25. marts 2019 kl. 04:55
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For Jonas på 13 og Rikke og Simon på 11 år var det første gang de deltog i Krudtuglevandringen. Det var »tvunget« med af forældrene Linda og Dennis og farfar Jørn, men det gjorde nu ikke så meget!

- Vi kan godt lide at gå, lød det fra de tre børn, da avisens udsendte mødte dem ved Arrenakke Bakkke og med 10 km-turen denne søndag formiddag lever de op til Halsnæs Kommunes målsætning om at børn skal bevæge sig mere.

De tre generationer fra Hundested var blandt knap 100 andre, der nød forårsvejret på en af de tre ruter på årets Krudtuglemarch Deltagerantallet var lidt lavere end sidste år, men her havde man også en hel busfuld gæster fra Odense, som var taget på genvisit til Frederiksværk efter at medlemmer af Gangforeningen Krudtuglerne havde været på tur til march i det fynske.

En sej gruppe på 6-7 deltagere valgte at gå alle tre ruter, men ellers var der klart flest på 10 km-turene enten til Arrenakke bakke eller ud på Arrenæs rundt om Ladegårdssøen eller fiskesøen, som arrangørerne kalder den. Mindre godt gående, der havde sværere ved at klare bakkerne, valgte de 5 km ud til lystbådehavnen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede