18. januar 2020
KIldemosebørnene med deres nye kondisko sammen med - bagest - de tre sponsorer fra KM Sport, De Nova og Tømrerentreprisen A/S.  Når opholdet på julemærkjehjemmet slutter får børnene skoene med hjem, så de kan fortsætte med at dyrke motion.                 Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

KIldemosebørnene med deres nye kondisko sammen med - bagest - de tre sponsorer fra KM Sport, De Nova og Tømrerentreprisen A/S. Når opholdet på julemærkjehjemmet slutter får børnene skoene med hjem, så de kan fortsætte med at dyrke motion. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidlige julegaver uddelt på julemærkehjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidlige julegaver uddelt på julemærkehjemmet
Halsnæs - 18. oktober 2019 kl. 19:32
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julemanden kom tidligt til Julemærkehjemmet Kildemose i år. Og der var oven i købet hele tre af slagsen, som dog ikke var iført den røde dragt.

Alligevel var der næsten julelys i øjnene på børnene, da de modtog hver et par flotte løbesko.

De tre »julemænd« var Kasper Kristoffersen fra KM Sport, Lene Pedersen fra De Nova og Claus Rydahl, Tømrerentreprisen A/S.

Initiativet til donationen fra de tre Halsnæs-virksomheder er taget af Kasper Kristoffersen, KM Sport, der tidligere har støttet op omkring Julemærkehjemmene, bl.a. med medaljer og præmier i forbindelse med den årlige fodboldturnering mellem landets julemærkehjem, der sidste år blev spillet i Frederiksværk.

- Det er helt fantastisk med de seje børn og unge, som forlader deres hjem og udfordringer for at bekæmpe deres overvægt og andre problemer med et ophold på Julemærkehjem. Det har en stor plads hos mig, siger Kasper Kristoffersen.

Han har kunne levere skoene til børnene via en god aftale med sportsudstyrsfirmaet Mizuno.

For Claus Rydahl og Lene Pedersen var det første gang de besøgte KIldemose

- Det er et dejligt intitiativ Kasper tog, og vi vil gerne som virksomhed støtte op om børn, unge og motion, siger Claus Rydahl.

- Vi støtter også gerne lokale initiativer, og her kan vi være med til at børn, der har det svært, kan få det lidt nemmere, siger Lene Pedersen.

Begge var de imponerede over at høre om det arbejde, der gørss på julemærkehjemet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.