17. oktober 2021
Gennem mere end et år har Hundested Skole været plaget af festende unge i weekenderne. Nogle gange med hærværk til følge som her.
Gennem mere end et år har Hundested Skole været plaget af festende unge i weekenderne. Nogle gange med hærværk til følge som her.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teenagepiger forgiftet til fest - forældre kræver handling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teenagepiger forgiftet til fest - forældre kræver handling
Halsnæs - 15. september 2021 kl. 04:02
Af Niels Jørgen Larsen

Efter at tre teenagepiger - den yngste bare 13 år - lørdag aften i Hundested tilsyneladende blev forgiftet i et muligt forsøg på »drug rape«, er forældre og politikere i Halsnæs gået i aktion.

Nu skal der sættes ind overfor pushere, som opsøger unge til de uofficielle fester og sammenkomster, der meget længe har været et nærmest fast weekendindslag bl.a. ved Hundested Skole. På få døgn har en Facebookgruppe »Forældre til teenagere i Halsnæs (13-18 år)« således fået omkring 1000 medlemmer. Gruppen er oprettet fordi »der mangler kontroi og opsyn« og som »det flyder med stoffer, hash og gaspatroner alle steder.«

Borgmester Steffen Jensen (S) har svaret på den direkte henvendelse på Facebook-gruppen og bedt sin administration tage problemerne op med politiet, og byrådsmedlem Frederik Germann (V) har rettet en kraftig appel om at »Nordsjællands Politi må på banen!«

De tre piger fik hjælp på stedet af ambulancefolk, da de blev syge efter at der var puttet noget i en drink uden deres viden. De var til en uofficlel fest ved Hundested Skole, som i mere end et år har været feststed i weekenderne.

- Der kommer unge til fra hele kommunen og nogle ældre, i tyverne, kommer i bil. Mit indtryk er at vore egne elever har sagt stop for at deltage, da det er blevet for voldsomt og utrygt, siger skoleleder Malene Nyenstad, Hundested Skole.

Vicepoltiinspektør ved Nordsjællands Politi Matias Arvidsen bekræfter at man fik anmeldelsen lørdag aften, og opfordrer borgere til at henvende sig til politiet hvis de har mistanke om handel med stoffer i området.

Rejser du til udlandet i år?